Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çilekli, çöreği, paskalya

Çilekli Paskalya Çöreği

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çilekli Paskalya Çöreği



Malzemeler

7 Adet paskalya çöreği
400 gr çilek
2 Su bardağı krem şanti
Hazırlanışı
Paskalya çöreklerinin üst kısımlarını kesin ve bir kaşıkla içlerini boşaltın
Çok derin bir kesik olmamasına özen gösterin
Çilekleri iyice yıkayın
Küçük küçük doğrayıp, krem şantinin yarısı ile karıştırın
Elde ettiğiniz bu karışımı çöreklerin içine doldurun
Kestiğiniz çöreklerin üst kısımlarını da üzerlerine yerleştirin
Kremanın kalanını şırıngaya veya sıkma torbasına doldurun ve çöreklerin üzerini süsleyip, servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.