Kolay Pizzzzzza (Resimde Var) |
09-05-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kolay Pizzzzzza (Resimde Var)Pizza bölümünü aradım ama bulamadım yDA YOK bilmiyorumeğer konu yanlış yerdeyse kimse kusura bakmasın Kolay Pİzza Öncelikle şunu belirteyim İsteğe bağlı: hamur fırından alınabilir el yapımı hamur için : 1 su bardağı ılık suda 1 tatlı kaşığı şekeri erit, 15 yemek kaşığı toz maya ekle karıştır 3 su bardağı unun ortasına tuz, bir kaşık sıvı yağ, şeker-su-maya karışımı ekle, yoğur ve dinlendir Malzemeler: (ekleme-çıkarma yapabilirsiniz) 300gr rendelenmiş kaşar, salam, sucuk, sosis, zeytin, biber, domates, 4-5 tane mantar, salça karınca böbrek kokoreç midye pastırma ne istersen şimdi hamuru yaptıktan sonra dinlendircez 45 dk falan sonra tepsiye sercez tabi yağlamayı unutmadan eğer hamur yoğurulduktan sonra ele yapışmaya devam ederse bilki yağı az atmışsınaz bişi daha yağ katp yoğurunhiç olmuyosa beklettikten snra tepside ters düz ederseniz hamur kıvama gelir hamuru yaydıktan sonra üzerine daha önceden az suyla karıştırdığımız salçayı sürcezama az sürün yoksa salça tadından başka bişi alamazsınız sürdükten sonra biraz kaşar rendelicensonra malzemeleri yayıcan yaydıktan sonra peynir katmanı yapıcan aman az yapma önce göze çok gelio sonra eriyince bişi kalmıyo iiiiice kaşar rendeledikten sonrafırını 200 derecede açıcan 15 20 dk pişircensonra eline bi bıcak alıcan ortasına batırıcan eğerki bıcağa hamur geldiyse bilki pişmemiştirgelmiyosa kapat fırını 5dk sonra pizzanı servs yap anlamadıysan yuh sana o kadar anlattım hadi afiyet osun yok arkadaş ben bu işi beceremedim gibi |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|