Sade Kruvasan

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sade Kruvasan



Sade Kruvasan tarifi

için Malzemeler :
  • 1 Rulo Milföy Hamuru
  • 1 Yumurta
  • 1 Tatlı Kaşığı Un
Sade Kruvasan

yemeğinin hazırlanışı:

</STRONG>Milföy hamurunu üçe bölüp kenarları 30 cm olan üç kare yufka açın Her bir kareyi köşeden köşeye çapraz olarak iki kez kesip dörder tane üçgen elde edin Üçgenleri geniş kenarından sivri ucuna doğru kıvırarak rulo yapın Bir fırın tepsisine un serpin ve kruvasanları yerleştirin Yumurtayı çırpıp üzerlerine sürün Önceden ısıtılmış 220 dereceye ayarlı fırında 10-15 dakika pişirin Dilerseniz reçel veya marmelat eşliğinde servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.