|
Anket Sonuçlarını Görüntüle: Dış İşleri Bakanı Abdullah Gül`ün Cumhurbaşkanlığını Nasıl Karşılarsınız? | |||
Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı Olmasını İsterim |
![]() ![]() ![]() ![]() |
54 | 51.43% |
Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı Olmasını İstemem |
48 | 45.71% |
Çekimserim |
2 | 1.90% |
İlgilenmiyorum / Fikrim Yok |
1 | 0.95% |
Oylayanlar: 105. Bu oylama kapalı |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
abdullah, bakanı, cumhurbaşkanlığını, dış, gül`ün, işleri, karşılarsınız |
![]() |
Dış İşleri Bakanı Abdullah Gül`ün Cumhurbaşkanlığını Nasıl Karşılarsınız? |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
![]() Dış İşleri Bakanı Abdullah Gül`ün Cumhurbaşkanlığını Nasıl Karşılarsınız?Dış İşleri Bakanı Abdullah Gül`ün Cumhurbaşkanlığını Nasıl Karşılarsınız ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
doctor88
|
![]() bu sefer cumhuriyet meydanı ampullerle aydınlanacak ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
angelesdream
|
![]() açık söylemeliyimki abdullah gül hakkında henüz tam,açık ve doğru olduğuna emin olduğum pek fazla bilgiye sahip değilim ![]() ![]() ![]() anketin için teşekkürler sevgili kaplan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mami
|
![]() Atatürk ün dahili ve harici bedhahların olacaktır dediği bütün her şey bügün AKP nin ampulerinin içinde yerini almış durumda aman millet dikkat edelim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
basturk28
|
![]() yedirmezler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
O_Z_A_N_6_1
|
![]() "Türkiye'de cumhuriyetin sonu geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
asyaland
|
![]() Kesinlikle olmasını istemiyorum Arkadaslar cumhuriyeti kolay kazanmadı, laikliğe kolay sahip olmadı atalarımız lütfen biraz daha dikkat
![]() |
![]() |
#11 |
TEMUR38
|
![]() Abdullah Gül iki yıl boyunca Amerikan ajanlarının yetiştiği bi üniversitede eğitim almış İlginç değil mi??? Bana çok temiz gelmiyor ama o grup içindeki en iyisi gibi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
bozoklu38
|
![]() adı üstünde be arkadaş ![]() ![]() ha unutmadan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
karşılama diye bişi yok |
![]() |
![]() |
#13 |
hennibal_22
|
![]() karşılama diye bişi yokkarşılama diye bir şey yok o adamları ülkenin çoğunluğu seçti bakan hatta başbakan yaptı ve o adamların geldikten sonra ellerindeki hamurla yaptığı ekmeklerde ortada biz onları meclise soktuysak neden köşke çıkmalarına karşı çıkalım ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
TEMUR38
|
![]() ilginç dikkat etmemiştim güzel bir tespit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
emrowski
|
![]() isme yakıştırmalar yapmadan ismin anlamını öğrenin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|