İcraatın içinden |
10-19-2006 | #1 |
[KAPLAN]
|
İcraatın içindenTrabzonspor’un hocası Ziya Doğan, geride kalan görev süreci ve geleceğe ilişkin hedefleri hakkında bilgiler verdi ‘Nereden nereye’ Göreve geldiğinden beri yenilgi yüzü görmeyen ve takıma pozitif bir hava getiren Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, geride kalan süreci değerlendirip hedefleri hakkında bilgiler verdi Son durumdan oldukça memnun olduğunu dile getirerek konuşmasına başlayan Karadeniz ekibinin hocası, “Gidişattan memnunum, iyi duruma geldik Gençlerbirliği maçı çok önemli Kazanırsak iyice havaya gireriz, oyuncularımın özgüveni artar” ifadesini kullandı Bu sözlerinin ardından rakibi ciddiye aldıklarını da bildiren tecrübeli hoca, “Ligin kalitesi arttı Eskiden büyük kulüpler sezonu 2 yenilgiyle kapatırdı Bu hafta kaliteli bir ekiple oynayacağız İşin ciddiyetinin farkındayız” dedi Yanal’ı tebrik etti Sezonun ilk yarısını üst sıralardan kopmadan tamamlamak niyetinde olduklarına değinen Bordo-Mavililer’in teknik patronu, herkesin ligin ikinci etabında bambaşka bir Trabzonspor izleyeceğini ileri sürdü ve zor bir grupta yer almalarına rağmen Türkiye Kupası’nda da mutlu sonu hedeflerini açıkladı Ligin lideri ve Trabzon’un kupadaki ilk rakibi Vestel Manisa’nın çıkışını değerlendiren Ziya Doğan, “Tesadüf bir olur, iki olur Ligin neredeyse yarısı geldi İnşallah sonuna kadar yarışın içinde olurlar Hatta keşke Vestel Manisaspor gibi 3-4 takım daha olsa Şahsen ben Ersun Yanal’ı tebrik ediyorum Türkiye’ye renk katıyorlar ve umarım bunu sürdürürler” ifadelerini kullandı ‘Musampa hazır değil’ Musampa ile ilgili sorulan bir soruya sinirlenen Ziya Doğan, sürekli bu oyuncusunun gündemde tutulmasına kızdı ‘Onun kaliteli bir futbolcu olduğunu biliyorum ama şu an için hazır değil’ diyen Trabzonspor’un hocası, “Onun oynayıp kendisini ispatladığı zaman gündeme gelmesini istiyorum” yorumunu yaptı Ankaragücü ve Erciyes maçlarındaki taktiği nedeniyle eleştirilmesine de karşılık veren Doğan şöyle devam etti: “Yabancı hoca yapsa dahi denir, yerli antrenör yaptığında neden eleştiriliyor Bu kompleksi yenemiyoruz Futbolcularımla çalışan benim Kim ne demiş, kim ne yazmış önemli değil” |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|