|
|
#211 |
|
suskun
|
Uçma uçma brn kalkar ve üçümüze kola söylerdim ve sonra size döner ve arkdaşlar brownide istemisiniz yanında derdim ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#216 |
|
RaHaTSiZ
|
~~tatilya mı :S ߀n oraya ortaokuldayken giderdim :)) ßenden geçti aRtık ![]() ![]() Gelin ßiLdiğim güzeL ßir yer VAr canLı müzik eşliğinde ßiraz takılırız orda![]() ![]() ~~
|
|
|
|
#217 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
"Ben bi' kere gittim hasret kalmıştım ondan dedim" derim :)) Sonra da "Hadi gidelim ![]() ![]() "
|
|
|
|
#218 |
|
suskun
|
isimsiz tatilya çoktan kapandı haberin olsun ![]() Gel biz rahatsızın dediği tere gidelim ne dersin derim![]() ![]() ![]() Bu arada saat 10 kadar iznim var beni eve siz teslim etceksiniz ona göre derim![]() ![]()
|
|
|
|
#219 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Haydaa, niye kapandı ya :(( Sevmiştim orayı Gerçi küçükken gitmiştim ama neyse Rahatsız hadi götür derdim Tabii suskun'a da "Sen yeter ki iste![]() ![]() "
|
|
|
|
#221 |
|
suskun
|
orası iflas etmiş isimsiz oyüzden kapattılar orayı derim isimsize ![]() AAA hadi arkadaşlar vakit kaybetmeden gidelim rahatsız hadi taksi çevir![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#222 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Arabayı ben sürsem olmaz mı? Drift falan yaparım size, severim drift yapmayı Güzel de yaparım :))
|
|
|
|
#223 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ yavaş yavaş kaZa yapıcaKsın şimdi ^^ az kaLdı yaklaştık Zaten saßredin ßiraz daha ~~ |
|
|
|
#225 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Varıyormuşuz ya, sabret biraz suskun :) Valla araba olarak babamınkini alabilirim şu sıra O da Murat 131 Denedim ama Drift olmuyor, yavaşlayıp duruyor araba Ama bir Şahin bulun bana, onunla bile yaparım :)) Hadii, geldik inin bakalım Ne isterseniz benden![]() ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|