|
|
#196 |
|
suskun
|
Ah sorma meslektaşım napıyım iş işte mecburuz derim:))
|
#199 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
"Bir süre gözümü kapatarak yanında yürümeme kızmazsın değil mi? Gözümün bu zerafete alışması lâzım yoksa seni her gördüğümde şaşkınlık ve hayranlıktan donup kalacağım ![]() ![]() "
|
|
|
|
#200 |
|
suskun
|
aaa isimsiz:))Ne güzel iltifatlar ediyosun ya teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bende seni gördğümde sevinçten neyapacağımı bilemem "merhaba" isimsiz derim ![]() Çünkü merhabanın anlamınıda bilirsin![]() ![]() ![]() :))Mersinden gidersem rastlarız artık isimsiz:))
|
|
|
|
#201 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
:) Tabii bilirim "Merhaba"nın anlamını Ben de büyük bir ihtimalle mutluluktan bayılmakla meşgul olduğum için sadece "Merhaba" diyebilirim Ama belki biraz daha güçlü olurum da "Nasılsın" diye de sorarım :))
|
|
|
|
#202 |
|
suskun
|
Bende bu yüce insanı incelerim biraz forumdaki gibi Sohbet ederim mi bilmiyorum çünkü ilk görmenin ve bu özel insanın hareketlerinden büyülenirim ![]() Çünkü Forumda da aynısını yapıtor![]() Burda yazmasıyla orda da konuşmasıyla büyülersin sen:))
|
|
|
|
#206 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
"suskun hakkında yanılmıyorsun sevgili kardeşim, merhaba" diye girerdim lafa ![]() ![]()
|
|
|
|
#207 |
|
suskun
|
Bende iki iyi insanın arasında kalırdım ve hadi bir cafede kola içmeye nedersiniz derim:::: |
|
|
|
#209 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
"Tabii ki olur, sen yeter ki iste" derdim tabii Üstüne Rahatsız'ı bir yanıma, suskun'u bir yanıma alırdım, bana destek olsunlar Çünkü mutluluktan ayaklarım yerden kesilmiş, bayılmak üzere olurdum![]() ![]()
|
|
|
|
#210 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ :)) eee ßu cafede kimse ßizimLE ilqiLenmiyor :S daha kimSe "hoşgeldiniz, ßirşey alır mıyDınız? " gißi ßir soru ile karşımıza diKiLmedi ! uÇarım ßen ßunLAra şimdi :/ ~~
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|