Kadıköy Acil Hiphop Jam! (17.06.07)

Eski 09-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kadıköy Acil Hiphop Jam! (17.06.07)





Beklenen an geliyor! Time is Money & Hiphoplifenet sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan Kadıköy Acil HipHop Jam organizasyonu, Hiphoplife Booom partisinden bu yana beklenen 2 parti hayallerini gerçekleştiriyor 17 Haziran Pazar günü, ÖSS'den hemen sonra başlayacak olan organizasyonda son yıllarda bayağı ön plana çıkan Almanya'da ki temsilcilerimizden Killa Hakan, Eko Fresh, Summer Cem ve Gekko ile Kadıköy Acil tayfasından Emre Baransel, Sahtiyan, Alaturka Mavzer, Mihenk Taşı, Sansar, Merdiven Cru, Rapangels, Esin ve Da Poet & Raziel sahne alacaklar Pikapların başında ise Hiphoplife Boom'da olduğu gibi yine Türkiye'nin en iyi isimlerinden Dj Funky C ve Dj Yeter şovlarıyla sizleri bekliyor olacaklar Yaş sınırının olmadığı Kadıköy Acil HipHop Jam'e girişler 25 Ytl'dir Almanya'da ki ve Türkiye'de ki başarılı temsilcilerimizin bir araya geleceği bu heyecanı kaçırmayın!

Not: Konser esnasında çekim yapılması kesinlikle yasaktır

Tarih: 170607
Mekan: Vendo Taksim
Adres: Rumeli Han Taksim Vakko Karşısı
Saat: 15:00
Giriş: 25 Ytl – 18 Yaş Sınırı Yoktur
İletişim: 0536 6289794 - 0533 5014399

Online: wwwvento34com

HipHopLifeNeT

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.