Estella Warren Biyografi-Estella Warren Kimdir?

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Estella Warren Biyografi-Estella Warren Kimdir?

Estella Warren biyografi-Estella Warren kimdir?

Estella Warren

Gerçek Adı: Estella Warren

Doğum Yeri: Peterborough Kanada

Doğum Tarihi: 23121978

Boy : 175 m

Takma Adı : Tellie

Onu Ünlü Yapan Ne? The Planet of the Apes (2001) filmindeki Daena rolü ile ünlendi

Birliktelikleri:

Sevgilisi: Kip Pardue aktör (2001)

Ailesi: -

Ödüllerinden Bazıları: -

Eğitim: -

Meraklısına

* 7 ile 17 yaşları arasında senkronize yüzücüydü

* 12 yaşında Kanada Milli Takımı'na katılmak için evden ayrıldı

* Sonraki Üç yıl Kanada şampiyonu oldu Dünya Şampiyonasında ülkesini temsil etti ve 2 oldu

* Lisedeyken bir moda ajansı onu katıldığı bir moda şovunda keşfetti ve böylece modellik yapmaya başladı

* Mankenliğe hızlı bir giriş yaptıktan sonra Los Angeles'a taşındı ve hayatı boyunca düşlediği oyunculuk kariyeri için çalışmaya başladı

* Maxim'in "Hot 100 Babe" listesinde 1 oldu (2000)

* Bir röportajında şöyle demişti: "Olimpiyatlara katılmayı gerçekten çok istiyordum ancak o kadar çok mankenlik teklifi aldımki sonunda neden olmasın dedim"

* Hobiler arasında ata binmek piyano çalmak ve yüzmek var

* Ayrıca model veya oyuncu olamasaydı bir Fransız restoranı açabileceğini söylemişti çünkü yemek yapmayı çok seviyormuş

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com