Kolay Gitar Şarkıları |
09-01-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kolay Gitar ŞarkılarıKolay Gitar Parçaları Gitar Parçaları Kolay YOLLARDA BULURUM SENİ Am // Dm //// Olmasan da yanımda, olmasak da birlikte ) Am /¯ ) 2 Hiç istemesen bile, yaşarım ben seni ) ( Dm // ) ( Yollarda bulurum seni ) ( Am // ) ( Takvimlerden çalarım seni ) A ( E // ) 2 ( Dans ederim hayalinle ) ( Am /¯ ) ( Yine de yasarım seni ) Am // Dm //// Yalnız kalırım sanma, mutsuz olurum sanma ) Am /¯ ) 2 Yaşarım doya doya, yasarım ben seni ) GİTTİĞİN YAĞMURLA Am // E //// ) Geldiğin vapurla hasretim döner ) Am // ) 2 Geldiğin yağmurla yangınım söner ) ( Dm // Am // ) ( Ağrıma gidiyor sensiz geçen günler ) ( E //// ) 2 ( Yüreğime kazınmış o güzel gözler ) A ( ( Dm // Am // ) ( Gittiğin yağmurla gel küskünüm yağmurlara ) ( E //// ) 2 ( Gittiğin yağmurla gel böylesi daha güzel ) ÇOK UZAKLARDA Am // ( Caddelerde rüzgâr, aklımda aşk var, ( Dm // ( Geceyarısında eski yağmurlar A ( Am // ( Sarkı söylüyorlar sessiz usulca ( E // Am // ( Özlediğim simdi çok uzaklarda Am // Deli dolu günler, hayat güzeldi, Dm // Kahkahalarıyla günler geçerdi, Am // Ellerim uzanmaz dokunamam ki, E // Am // Özlediğim simdi çok uzaklarda ( Dm // ( O da özlüyormuş, benim bir tanem, ( Am // B ( Çok üşüyormuş, ben olmayınca, ( E // Am // ( Öyle yazıyor son mektubunda Dm // O da özlüyormuş, benim bir tanem, Am // Hep ağlıyormuş, ben olmayınca, E // Am // Öyle yazıyor son mektubunda Lala lala laa laa, (B gibi söylenecek) TEKRAR A Lala lala laa laa, (A gibi söylenecek) TEKRAR B TEKRAR A KARLAR DÜŞER Am // ) İnşallah ol sende böyle ) Dm // ) Aşık ol da bak birine ) E // ) 2 Ben oldum da ne oldu sanki ) Am /¯ ) Senin gibi birisine ) ( Am // ) ( Karlar düşer ) ( Dm // ) ( Düşer, düşer ağlarım ) A ( E // ) 2 ( Hep ismini ) ( Am /¯ ) ( Hep ismini anarım ) Am // ) Gel de gör bak simdi beni ) Dm // ) Bulamazsın eski halimi ) E // ) 2 Seni düşünmekten ) Am /¯ ) Yitirdim ben benliğimi ) TEKRAR A Am ) Zaten sende insaf yoktu ) Dm ) Olsaydı terketmezdin beni ) E ) 2 Terkettin de ne oldu sanki ) Am ) Bak buldum başka birini ) TEKRAR A HANİ BENİM OLACAKTIN Am / E // Am // Dünyalar verdim gözlerinin uğruna E // Am // Kaçamak saatler sonsuz kelimeler E // Am // Unuttun mu yar söz verdin bana E // Am // Gitmeyecektin daha neler,neler Dm // Am // Şimdi uzaklardasın bensiz sevdalardasın Dm // E / Söyle söyle güneşin kızı ne yapmaktasın Am ¯ E¯ E / Am // Hani benim hani benim, benim olacaktın E// Am / İki bahar önce okulun bitince bana varacaktın KADINIM Am // Dm // Gece yarısı apansız uyandım E // Am // Balkondan mehtaba baktım Am // Dm // Yine dolunay çözdü ruhumu E // Am // Ben henüz sensiz yapamıyorum Am // E //// Kimbilir şimdi nerdesin Am //// Nerdesin hangi şehir kimlerlesin E //// Belki de benim gibi yenik düştün Am // Toz duman paramparça bir güzdesin Am / Dm / Sen benim kadınımdın E / Am / Sen benim insanımdın F(Am) / E // Senden sonra olmuyor Am / Sen benim hayatımdın SEN BENİM ŞARKILARIMSIN Am / E // Belki bir şarkının her sesinde Am // Belki bir sahil meyhanesinde E / Am // Belki de içtiğim sigaranın dumanısın Am / E // Bir yıldız gökte kayıp giderken Am // Islak bir yolda yalnız yürürken E / Am * A7 * Bambaşka bir şeyi düşünürken aklımdasın ( Dm / Am / ) ( Geçmiş değil bugün gibi yaşıyorum hala seni ) ( E7 / Am * A7 * ) ( Sen hep benim yanımdasın ) A ( Dm / Am / E7 /) 2 ( Gündüzümde gecemdesin çalınmasın söylenmesin ) ( Am // ) ( Sen benim şarkılarımsın ) Am / E // Sanki hiç bitmemiş hep var gibi Am // Bir sırrı herkesten saklar gibi E / Am // Sessizce sokulup ağlar gibi yanımdasın Am / E // Beni bir şeylerden aklar gibi Am // Koparmadan çiçek koklar gibi E / Am * A7 * Hiç bozulmamış yasaklar gibi yanımdasın TEKRAR A HAYAT BAYRAM OLSA Am /// Şu dünyadaki en mutlu kişi E / Mutluluk verendir E /// Şu dünyadaki sevilen kişi Am / Sevmeyi bilendir Am /// Şu dünyadaki en güçlü kişi E / Güçlükten gelendir E /// Şu dünyadaki en üstün kişi Am / İnsanı sevendir Am /// Bütün dünya buna inansa E / Bir inansa hayat bayram olsa E /// İnsanlar el ele tutuşsa birlik olsa Am / uzansak sonsuza Am /// Şu dünyadaki en olgun kişi E / Acıya gülendir E /// Şu dünyadaki en zengin kişi Am / Gönül fethedendir Am /// Şu dünyadaki en soylu kişi E / İnsafa gelendir E /// Şu dünyadaki en üstün kişi Am / İnsanı sevendir SENDEN BAŞKA Am Dm Am Benden sorsan ummanlardır derdim hani gözlerin var ya Dm E7 Am Bülbülleri susturur dinlerdim tatlı sözlerin var ya Am Dm Am Katmer, katmer gül açar gönlümde hani gülüsün var ya Dm E7 Am Daha mutlu olamam ömrümde beni öpüşün var ya Senden başka senden başka sevemem ben hiç kimseyi E7 Senden başka senden başka gözüm görmez hiç kimseyi Am Senden başka senden başka sevemem ben hiç kimseyi E7 Senden başka senden başka olamam senden başkasıyla Am Dm Am Dizlerim titrer seni görünce hani gelişin var ya Dm E7 Am Yer, deniz, gök dinler inan ki çapkın gülüşün var ya Am Dm Am Bir ilkbahar yağmuruydu sanki ardından güneş doğar ya Dm E7 Am Yaktı bir ateş gibi inan ki kor dudakların var ya ELBETTE Am ////// Güneş her akşam batıp hergün doğuyorsa Dm // Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa Dm // En derin yaralar kapanıyorsa ) Am // ) En büyük acılar unutuluyorsa )X2 E // Am /¯) Neden korkulur hayatta söyleyin bana ) Dm // Am // Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım ) E // Am /¯ ) Elbette daldan dala konup sonra uçacağım ) Dm // Am //)X2 Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım ) E // Am /¯ ) Elbette bazen söyleyip bazen susacağım ) Am Güneş her akşam batıp hergün doğuyorsa Dm Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa En derin yaralar kapanıyorsa ) Am ) En büyük acılar unutuluyorsa )X2 E Am ) Ben neden aynı kalayım söyleyin bana ) Dm Am ) Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım ) E Am ) Elbette daldan dala konup sonra uçacağım ) Dm Am )X2 Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım ) E Am ) Elbette bazen söyleyip bazen susacağım ) Dm // Am // İnanmadım asla inanamam E // Am /¯ Herşeyin bir sonu olduğuna Dm Am ) Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım ) E Am ) Elbette daldan dala konup sonra uçacağım ) Dm Am )X2 Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım ) E Am ) Elbette bazen söyleyip bazen susacağım ) Dm Am Elbette bugün ağlıyorsam yarın güleceğim E Am Elbette önce çekip gidip sonra döneceğim ÖLÜNCE SEVEMEZSEM SENİ Am ¯ Dm //// Toprağından dönsün yüzüm Am //// Ölünce sevemezsem seni E //// Kan ağlasın iki gözüm Am // Ölünce sevemezsem seni E // Am /¯ Ölünce sevemezsem seni Dm //// Hak rahmetin görmeyim Am //// Gonca gülün dermeyim E //// Muradıma ermeyim Am // Ölünce sevemezsem seni E // Am //// Ölünce sevemezsem seni ( Dm// ( Yasamak yıldızlarda ( E // Am //// ( Seninle olmak istiyorum ( Dm // ( Sevişmek hüner değil A ( E // Am //// ( Yanında kalmak istiyorum ( Dm // ( Yasamak hüner değil ( E // Am /¯ ( Seninle ölmek istiyorum Dm //// Ben bu yerde ölsem de Am //// Ay yüzlüm yine elde E //// Muhtaç olayım namerde Am // Ölünce sevemezsem seni E // Am /¯ Ölünce sevemezsem seni |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|