En Komik Kısa Fıkralar |
09-01-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
En Komik Kısa FıkralarKomik Kısa Fıkralar Komik Fıkralar Kısa Çok Konuşuyor Öğretmen orhanın defterine "oğlunuz çok konuşuyor" yazıp eve yollar Notu okuyan baba notun altına şunu yazıp gönderir: "Buda birşeymi siz birde annesini görün" *** Adamlar golf oynamaktalar Bu esnada yolda bir konvoy belirir Cenaze konvoyudur Oyunculardan bir cenazeye doğru diz çöker Elini kalbine koyar ve bir şeyler mırıldanır Diğer oyuncu duygular içinde adam yaklaşır Sizin gibi saygılı bir insan görmedim der Adam da tabi saygı göstereceğim nede olsa 35 yıllık karımdı der *** 300 ekmek temel bir gün fırına girer: -ustacuğum oradan 299 ekmek ver da! -300 olsa olmaz mı? -yok ustacuğum o kadar ekmeği kim yiyecek??? ŞAKAYI SEVMEM Nasreddin Hoca çarşamba pazarında gezintiye çıkmış Dolaşırken birden ensesinde bir tokat hissetmiş ve kendini yerde bulmuş Hemen kalkmış arkasına bakmış, bide ne görsün iri yarı bir adam Nasreddin Hoca:Şakamı yaptın yoksa gerçekmi vurdun demiş Adam evet ben vurdum ne olacak Nasrettin Hoca: Haa iyi o zaman şakadan hiç hoşlanmamda! KAÇ ŞERİTLİ İSTEMİŞTİN Bir taksici bir gün kaza yapmış Arabanın farından bir cin çıkmış dile benden ne dilersen demiş Taksici İstanbul`un tüm yolları 4 şerit olsun demişCin bu çok zor başka bir şey iste demiş Ozaman Bu yıl Galatasaray şampiyon olsun demişCin yolları kaç şerit istemiştin? HIRSIZ YAKALAYAN ROBOT Japonya`da hırsız yakalayan robot icat etmişler Amerika`da 5 dakikada 180 hırsız yakalamış İtalya`da 5 dakikada 80 hırsız yakalamış Fransa`da 5 dakikada 80 hırsız yakalamış Türkiye`de 5 dakikada robotu çalmışlar |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|