2 Mart Kar Tatili Olan İl Ve İlçeler |
09-01-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
2 Mart Kar Tatili Olan İl Ve İlçeler2 Mart Hangi Şehirlerde Okullar Tatil 2 Mart Kar Tatili Olan İller İstanbulda ara ara devam eden kar yağışı etkili oluyor, Yetkililer kar yağışı devam ederse 2 mart cuma gününün tatil olabileceğini bildiriyor Çorum'da etkili olan kar ve tipi nedeniyle, merkeze bağlı belde ve köylerdeki okulla iletaşıma merkezli ilköğretim okulları 1 gün daha tatil edildi 2 Mart cuma tatil Sivasın Koyulhisar, Suşehri ve Hafik ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün daha ara verildi Zonguldakta yoğun kar yağışı nedeniyle okullar bir gün tatil edildi Valilik 2 mart cuma gününü tatil ilan etti Kastamonu Devrekani Kaymakamı yaptığı açıklamada, ilçede devam eden kar yağışınınulaşımı olumsuz etkilediğini belirterek, ilçedeki taşımalı ilköğretim, ortaöğretim ve birleştirilmiş sınıflıilköğretim okullarında eğitime bir gün ara verildiğini söyledi Mardin Midyat'ta Okullara Kar Tatili 2 Mart cuma Mardinin Midyat ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar yarın tatil edildi Karabük'te etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı ilçeler, bağlı belde ve köylerde eğitimebir gün ara verildi |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|