![]() |
Erkekler Neden Ayrılamaz? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkekler Neden Ayrılamaz?Erkekler Neden Ayrılamaz? Başlığı okuduğunuzda, “benimki gayet güzel ayrıldı” diyen kinayeli sesinizi duyar gibiyim ![]() Bir adam gelip, dürüstçe ayrılmak istediğini söylüyorsa, benim ona lafım yok ![]() ![]() Bazı adamların, neden ayrılmak istediklerini söyleyemediklerini anlamakta güçlük çekiyorum ![]() ![]() ![]() "Bu konuyu kafama takınca, birkaç erkekle sohbet ettim ![]() ![]() Hemen itiraz etmeyin, gerçekten kokuyorlar ![]() ![]() ![]() Başarısız ilişkiler konusunda, neredeyse profesörlük unvanı almak üzere olan bir dostum, bugüne kadar 25 kadından ayrıldığını söyledi ![]() ![]() “ Ne zaman bir ilişkiyi bitirmek için konuşmaya başlasam, sonu kötüye gidiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte, bir erkeğin ağzından, neden medeni bir şekilde ayrılamadıklarının yanıtı! Pek haksız sayılmaz! Ancak madalyonun diğer tarafında, kadının o ilişki için hissettikleri, hayalleri gibi konular var ![]() ![]() ![]() Ayrılığın iyisi olmaz mutlaka fakat hem kadın, hem erkek için söylüyorum: İlişkiyi yürütmeyi başaramamış olabilirsin ama en azından insanca ayrılmayı becer çünkü senin için atan her kalp, kıymetli bir vedayı hak eder! Candan Ünal" |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|