![]() |
Team Elite 4GB DDR2 800MHz CL5 Ram – TM2E8004GK |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Team Elite 4GB DDR2 800MHz CL5 Ram – TM2E8004GKTeam Elite 4GB DDR2 800MHz CL5 Ram – TM2E8004GK Team Elite Serisi PC2 6400 DDR2 800MHz CL5 2 x 2GB Dual Kit Oyun ve Performans Tutkunlarına : Team Elite Serisi Team Group, Elite serisi ile kullanıcılara fiyat/performans oranı yüksek bellekler sunuyor ![]() potansiyeli ve serin çalışma sağlamak için özel alüminyum soğutucularla gelmektedir ![]() alüminyum soğutucu gibi özellikleri sayesinde Team Elite serisi 800MHz CL5 belleklerin standart belleklere göre overclockbaşarımı daha yüksektir ![]() biridir ![]() ![]() AMD ve Intel DDR2 Sistemlerle Uyumlu: Özel Test Edilmiş Team Elite serisi bellekler piyasadaki birçok anakart ile test edilerek en uyumlu şekilde çalışmaları sağlanmıştır ![]() test edilerek Intel sistemlerle sorunsuz çalıştığı onaylanmıştır ![]() platformunda ise DDR2 destekli olan AM2 soket Athlon X2 ve Phenom işlemcili sistemlerle kullanılabilir ![]() ![]() Yeni Nesil Yüksek Bellek Gerektiren İşletim Sistemleri İle Uyumlu Microsoft Vista gibi yeni nesil yüksek bellek ihtiyacı duyan işletim sistemleri için ideal olan Team Elite Serisi 4GB Kit, bu işletim sistemlerinin yüksek bellek yönetim özellikleri sayesinde maksimum verimle çalışmanızı sağlayacak ![]() ![]() Jedec Standartlarında ve Burn-In Testini Geçmiş Bellekler Team bellekler, Jedec standartlarıyla tam uyumlu olup DDR2 destekli tüm platformlarla sorunsuz çalışmaktadır ![]() Burn-In testine maruz tutularak, kusursuz çalıştıkları tespit edilir ve o şekilde son kullanıcıya ulaştırılır ![]() Oyunlarda Yüksek Performans için 4GB Kapasite Sisteminizle oyunlarda yüksek grafik performansına ulaşmak için sadece iyi bir ekran kartı kullanmak yeterli değildir ![]() işlemcinizi besleyecek yüksek hızlı bir bellek kiti sayesinde 2GB kapasiteli belleklerden daha yüksek bir oyun performansı elde edebilirsiniz ![]() Elite Serisi 4GB 800MHz bellekler oyun sisteminiz için en uygun çözümdür ![]() Özel Elite Serisi Alüminyum Soğutucu Tüm Team belleklerinde olduğu gibi Elite serisi de özel alüminyum soğutucularla gelmektedir ![]() oyunlar gibi sisteme yüksek yük bindiren uygulamalar altında belleklerin serin bir şekilde çalışması sağlanır ![]() Elite serisi özel şık retail kutusunda gelmektedir ![]() kendi kutusunda güvenle saklayabilirsiniz ![]() Ömür Boyu Garanti Müşterilere en iyi ürün memnuniyetini sunmak için Team bellek ürünleri ömür boyu garanti altındadır ![]() Teknik Özellikler
Team Group Hakkında 1994 yılında kurulan Team Group Inc ![]() elektroniği üreticisidir ![]() modülleri ile pek çok ödül kazanan ve overclock tutkunlarının tercih ettiği markalar arasına giren Team Group, USB bellekler, CF ve SD Flash kartlar ve SSD gibi yeni nesil ürünlerle ürün gamını sürekli yenilemektedir ![]() Ürünün Resimleri: ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 01 ![]() ![]() haber ver |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|