Ev İşleriyle Kalori Hesabı |
08-18-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ev İşleriyle Kalori HesabıEvde ya da bahçede yapılacak ufak tefek işlerle bir saatte kaç kalori harcayabileceğinizi biliyor musunuz? Evlerinizi boyatırken sağlığınızdan olmayın!Menopoz bir "hastalık"Orgazm diyeti cinsel arzuyu artırıyorDiyabetten korunmak için ne yapabilirim?Floresan baş ağrısı yapıyor Evdeki tamirat işlerini işin ustasına bırakmakta yarar olsa da, bazen yapacağınız küçük işler size yağsız bir göbek ya da, kaslı kollar olarak dönebilir Bahçe aktiviteleri Toplam 1475 kalori Bahçeniz varsa kilo vermek için bir fırsatınız var demektir Çünkü bahçe işleri çok çabuk kalori harcamanıza yardımcı olur Bahçenizdeki kötü otları toplamak ve temizlemek size kalori harcatan aktivitelerin başında gelir Otları toplamak, dakikada 7 kalori harcamanızı sağlar bu da yarım saatlik ot toplama işlemiyle 210 kalori yakabilirsiniz anlamına gelir Bahçeyi kazmanın 1 saati 300 kalori Çim biçmenin 1 saati 360 kalori Çiçek dikmenin 1 saati 240 kalori Çimenleri tırmıklamanın 1 saati 260 kalori Bahçe çitlerini yıkamanın 1 saati 315 kalori Evinize iyi bakın Toplam 2807 kalori Evinizin bakıma ihtiyacı varsa, ilk olarak gerekli yerlere başvurmak yerine kendi yapacağınız işlerin bir listesini çıkartın Böylece hem evinizi kendi ellerinizle tamir ederek farklı bir hobi edinmiş olur hem de kalori yakarsınız Ev boyamanın 1 saate 300 kalori Testere kullanmanın 1 saati 252 kalori Evdeki mobilyaları tamir için ayırdığınız 1 saat 315 kalori Marangozluk işinin 1 saati 420 kalori Evi duvar kâğıdı yapmanın 1 saati 350 kalori Pencereleri tamir etmenin 1 saati 270 kalori Çatı tamir etmenin 1 saati 360 kalori Eşyaların yerini değiştirmenin 1 saati 540 kalori Ev işlerinin yanına diyeti de kattığınızda kalori kaybı daha yüksek olacaktır Nasıl mı? Foto galerilerde Kaynak: Ekolay |
Cevap : Ev İşleriyle Kalori Hesabı |
09-01-2012 | #2 |
derdedeva
|
Cevap : Ev İşleriyle Kalori HesabıKalori almak çok kolay Hani şu yediğimiz abur cuburların üzerinde kalorileri yazıyor ya bende hani eritiriz falan diyordum Sonra Kalori Hesaplama böyle birşey buldum Ben yediklerimi eritmek bi kenara hani biraz işte koşuşturmuyor olsam kesin 150 kilo falan olurmuşum :D |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|