![]() |
Hamsi Tatlısı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamsi Tatlısı Tarifi![]() (4 Kişilik) Malzeme 250 gr ![]() 250 gr ![]() 5 adet yumurta 2 su bardağı su 1 çay kaşığı zeytinyağı ¼ limonun suyu tuz 1 su bardağı zeytinyağ ½ fincan yeşil fıstık ½ fincan fındık Jöle malzemesi: 1 adet muz 1 adet portakal 100 gr ahududu 1 adet kırmızı elma 1 adet şeftali 2 su bardağı su 300 gr ![]() Şerbet malzemesi: ½ kg toz şeker 2 su bardağı 1 çay kaşığı limon suyu Yapılışı: Hamsileri, kafalarını kopararak ve kılçıklarını çıkararak fileto halinde ayıklayınız; yıkayıp durulayınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Notlar: 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|