İnternet Cafeciyi Çıldırtan Sorular :) |
04-22-2007 | #1 |
virüs
|
İnternet Cafeciyi Çıldırtan Sorular :)Boş bilgisayar yok mu? - Yok - Hiç mi yok? - Word'lü bilgisayar var mı? - Hayır çilekli ve vanilyalı var sadece -Çıktılar hep siyah beyazmı oluyor? -Hayır ara sıra yeşil üzerine eflatun ördek desenlide çıkıyor -Yer var m?? -Var Pencere kenarımı olsun koridor mu? -Hı?? -Bilgisayar alabilirmiyim? -Tabi 1 mi olsun 1,5 mu? -Boş masa var mı? -Masa değil bilgisayar var -Disketle birliktemi yazmaya başlayacağım? -Evet bir iki üç diyince aynı anda başlayacaksın -35 A'yı bulamıyorum (öğrenci disket sürücüyü soruyor) -A 35'mu atıyor??? -Word'un olduğu bir yere oturup yazı yazabilir miyim? -Word'e sor kabule ederse oturursun -Internet hala gidik mi? -Hayır gelik -Hıı?! -Bir word'lü birde internet'li bilgisayar alabilirmiyim? -Ortaya karışık yaptıralım istersen -Internet kesik mi? -Kesik -Hepsinde mi kesik? -Hayır Sırayla gidiyor 1 kesik 1 bağlı -Internet kesik mi? -Kesik -E-mail lerimize bakamaz mıyız?? -Sadece bilgisayar istiyorum -Ama biz yanında plastik tarak, 10 tane çengelli iğne, birde limon kolonyası veriyoruz Onlarıda alın -Çıktı yaptırabilir miyim? -Tabii nasıl bişey yaptıralım? -Internet yok mu? -Yok -Hiç mi yok? -Azcık var ama onu da kendime ayırdım -Internet ne zaman gelicek? -Sabah kargoya verilmiş yarın sabah elimizde olur -Internet kesik mi? -Evet kesik -Nasıl kesik? -Ortasından kesilmiş valla bende anlamadım -Internet bilinçli olarak mı kesik? -Evet gıcıklık olsun diye kestik -Hocam yeriniz var mı? -Hayır bugün düğün var her yer rezerve edildi -Hocam internet oldu mu? -Hayır hala fırında 5 dakika daha kızarması gerekiyor -Bilgisayara girebilir miyiz? -Hayır çünkü kapısı yok Olsa da içine sığamazsınız -Niye? Hepsi boş ama -Onlar boş değil Önündeki sandalyeler boş Siz bilgisayar kullanabilirsiniz -Merhaba çıktı ne kadar burada? -Ne kadar lazım? -Bu bilgisayar yazıcıya bağlımı? -Kablosunu takip et anlarsın -Word alıcaz da -Bizde kalmadı Bi yan dükkana bakın lütfen -Çıktı veriyor musunuz? -Veriyoruz ne kadar lazımdı? -Yaaa çıktı almam lazım benim -Tamam 3 numaralı bilgisayara geçebilirsin -Ama tek başıma yapamam -O zaman 2-3 arkadaşını daha çağır -Bilgisayar alabilir miyim? -Tabii -İnternete giricem ilk defa geliyorum -Heyecanlı mısın? -Hocam yazıcı çalışıyor mu? -Hayır bugün izinli -Nasıl yani??? -İnternete girmek istiyorum Girebilir miyim? -Tabii ama bu kıyafetle giremezsin Üstünü değiştirmen lazım Görevli bilgisayarında içiden @ işareti bulunan bi salyangoz resmini çizmekte ve beğenmeyip yeniden çizmekte, çizilen bu salyangozlar A4 boyutunda bir kağıt üzerinde birikmektedir Öğrenci görevliye sorar; -Afedersiniz bu salyanozları ne yapacaksınız? -Akşama misafir var da, salata yapıp yiyicez -Fransız mısınız?? -Internet var mı? - Var Ne kadar lazım? -Bana güzel bir yer verirmisiniz? - Tabi Bahçede çiçekli falan bir masa ayırttım senin için Sen git ben bilgisayarı gönderiyorum -Hocam tuşların karışmış olma ihtimali var mı? - Evet dibi tutmasın diye ara sıra karıştırıyorum -İnternete erişebiliyor muyuz? - Şuradaki merdivenden çıkıp erişebilirsin -Elektrikler mi kesik? - Evet - Ne zaman gelicek? - Şimdi gitti Biraz işi varmış hemen gelicek Sizin isim neydi? - Hicran - Hah tamam özellikle Hicran gelirse mutlaka beklesin dedi - İyi o zaman bekleyim -Bana verebileceğiniz bilgisayar var mı? - Yok valla Hiçbiri sana layık değil Yakışmaz sana Veremem -istediğin bir bilgisayar var mı? - şuradaki bilgisayarlar geçenlerde iyi değildi Onlardan almayayım - Yaa geçenlerde öyleydi Ama bugünlerde gayet iyiler Havalar çok etkiliyor Moralleri bugün çok iyi -Hocam siz bilgisayardan anlıyor musunuz? - Hayır ben aslında terziyim Laf olsun diye burda duruyorum -Hocam bilgisayar tıkandı galiba - Pompala - Hocam sizin burda göreviniz ne? - Dozer operatörüyüm -Makina yazıcıya gönderdiğim yazının hepsinin çıkacağını nereden anlıyor? - Transa geçip hissediyor Makina deyip geçme çok duygusal bir alettir -Boş yeriniz var m?? - Var Kaç kişilik olucak? - Hocam boş yer var mı? - Hocam 1 tane daha var mı? - Hiç mi yok? - Cevaplamaya istediğim sorudan başlayabilir miyim? - Nasıl yani? - Daha bir soruya cevap vermeden 2 soru daha sordunuz Boş bilgisayar yok - Baştan bunu söyleseydiniz ya - Diğer soruları sormayıp bekleseydiniz söyleyecektim zaten -Hocam buradaki bilgisayarlarda yazı yazılabiliyor mu? - Hayır biz bu makinaları dolma sarmak için kullanıyoruz -Çıkıntı alabilir miyim? (Printerdan çıktı almak için ) - Çıktı versek 14 numaralı bilgisayar çok ***** yaaaaa -Rahmetli babasıda öyleydi,babasına çekmiş Internet geri geldi mi? -Gitti hala dönmedi,kayıp ilanı verdik,aranıyor |
04-22-2007 | #3 |
blackk
|
Internet kesik mi? -Kesik -E-mail lerimize bakamaz mıyız?? ne demek buyur bakkkk:))) teşekkürler çok komik |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|