04-20-2007 | #33 |
suskun
|
vayy be cimbomum yine öndeŞampiyon CİMBOM
04-20-2007 | #34 |
angelesdream
|
ben bir galatasaraylıyım bunu söylemeke benim için ne kadar acı verici bilemezsiniz ama görünen köy klavuz istemıyorobjektif olmak lazımama fenerbahçe şampiyon alacak galiba:(( |
04-20-2007 | #35 |
Ergenekon
|
takım sevgisi ve hayranlığı, gönül verdiğimiz renklerin şampiyon olmasını istemek arzusu gayet doğal Ancak realite hislerden daima önde gelir Ligin şampiyonu zaten belli Anket bile yersiz Hele Galatasaray'ın kendi yöneticileri " önümüzdeki yıla bakacağız" gerçeğini dile getirmişken Fenerbahçe ligi şampiyon tamamlar Beşiktaş ikinci olup şampiyon kuluplerde ön eleme oynamaya hak kazanır Galatasaray 3 tamamlar Hangi kupada oynar bilemem |
04-20-2007 | #36 |
suskun
|
Haklısın ergenekon ama gönül isterki Cimbom şampiyon olsun
04-20-2007 | #37 |
speed
|
galatsaylılar bile kabul etmiş fazla söze gerek yok sadece bir kelime sölicem FENERBAHÇE |
04-20-2007 | #38 |
suskun
|
speed ama kızıyorum haberin olsunYensekte yenilsekte,şampiyon olsakta,olmasakta gönlümüz CİMBOMDAherzamanda onun arkasındayızTebrik etmesinide bilirizÖnemli değil hediyemiz olsun:))
04-20-2007 | #39 |
speed
|
kızacak bişey söylemedimki suskun sadece şampiyon olacaz dedimhediyeyede ben kızıyorum ozamn:)) |
04-20-2007 | #40 |
suskun
|
speed ozaman şöyle yapalım ödeşelim ikimizde kızmamış oluruz:))tamam mı?
04-20-2007 | #43 |
suskun
|
Anlaştık meslektaşım:))Benden de özür
|