![]() |
Zeka testi.... |
![]() |
![]() |
#1 |
asyaland
|
![]() Zeka testi....1 dakikaniz ve 10 tane de sorunuz var: asagidaki sorulari tam 1 dk içinde yanitlamaya çalis ![]() bir kagit kalem al ve yanitlarini not et, ve her soruya bir defa bakmaya çalis oldukça ilginç bir zeka testi ![]() ![]() ![]() 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() ![]() ![]() 6 ![]() ![]() ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() 9 ![]() 10 ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
asyaland
|
![]() 1 DK Sonunda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi yanıtlar: 1 ![]() ![]() 2 ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() ![]() ![]() 8 ![]() 9 ![]() ![]() 10 ![]() ![]() değerlendirme: 10 dogru : einstein seviyesi 9 dogru : toplumla uyusamayan psikolojik bozuk vaka 8 dogru : mühendis 7 dogru : üniversite öğrencisi 6 dogru : lise ögrencisi 5 dogru : ilkokul ögrencisi 4 dogru : ilkokul ögretmeni 3 dogru : lise ögretmeni 2 dogru : üniversite profesörü 1 dogru : milletvekili 0 dogru : vatandas |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Haydaa, önce on doğruydu (Yani önce hepsine doğru cevap vermiştim) ama sonra birinin cevabını değiştirdim, şimdi neyim ben? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
tatia27
|
![]() evet arkadaşlar sitenizde yeni bir einstain var ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|