![]() |
Filiz Akın’Dan Yeni Güzellik Sırları! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Filiz Akın’Dan Yeni Güzellik Sırları!![]() Samsun Eczacı Odası, 14 Mayıs Eczacılık Günü etkinlikleri kapsamında ünlü sinema yıldızı Filiz Akın’ın katıldığı bir söyleşi düzenledi ![]() ![]() Büyük Samsun Oteli’nde düzenlenen söyleşide güzellik sırlarını anlatan Filiz Akın, “Ben hiçbir zaman ‘battı balık’ demiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Ben zaman zaman 10 gün içinde 5 kilo veriyorum ama bunu kimseye tavsiye etmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saçını kuaförüne boyattığını belirten Filiz Akın, “Saçımı kendim kesiyorum, yüzüme krem kullanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etiketler: Arman Üney, bayanlarin en cok takip ettigi siteler, boğa burcu güzellik sırları, filis akın, filiz akin foto son resimleri, FİLİZ AKIN GÜZELLİK, filiz akın güzellik sırları, filiz akın hangi kremi kullanıyor, filiz akın kullandığı krem, filiz akın saçı nasıl yapılır, filiz akın saçları, filiz akın tereyağlı ekmek ile nasıl zayıflamış, filiz akın'ın güzellik sırları, filiz akın'ın güzellikleri, Filiz Akından güzellik sırları, filiz akının eşi, filiz akının güzellik kremi, filiz akının kıremi, filiz akının kullandığı krem, filiz akının saçları, güzellik sırları, türk kadınlarının takip ettiği ünlü güzellik siteleri |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|