![]() |
Yasak Seni Sevmek...! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yasak Seni Sevmek...!Yasak Seni Sevmek ![]() ![]() ![]() Bir yasaktan ibaretsin kaç zamandır çiğneyemediğim ve adına suç demişim seni düşünmenin işlemişim şehrin en derinlerine bir çığlık gibi ![]() ![]() ![]() Bir yasak özlemine bir yasak hayaline bir yasak da düşlerime düşen gözlerine ![]() ![]() ![]() İşte böyle sarmaş dolaş yasaklarla ulaşabilmek isterken sensizliğe mızmız bir oyunbozan olan yanım kabarır arasıra engelleyemediğim kuralsızlığımdan sızar köreltemediğim merhametimle çakışır duygusal zaaflarımdan yararlanırsın ![]() Sen de bilirsin özlemlerin yasakları delik deşik ettiğini bilirsin o oyunbozan yanımın en ayyuka çıktığı zamanları ve uygulayabildiğim en katı yasağın yasaklara koyduğum yasaklar olduğunu ![]() Akşamları tok karnına aldığım iki tablet "sen" yerine yeni bir aşkı antibiyotik niyetine yutmak gelirken içimden yasaklarımı anımsıyorum birden öyle ya en öncelikli yasağımı sevdalara koymuştum ben ![]() Bir yasaktan ibaretsin kaç zamandır delemediğim ve adına suç demişim en kuytu köşelerde hayalinle sevişmelerin ![]() ![]() Bir yasak sen kokan nefesime bir yasak seni anan dudaklarıma bir yasak da tüm tonlarında yansıdığın gözlerime ![]() Yasak seni sevmek yasak düşünmek yasak ismini anmak ve düşlerime düşmemen için uykuya dalmak ![]() Bu şehirde tek başına yürümek sensizliğe kaldırımlarına yasak sokaklarına yasak denizine yasak ![]() ![]() ![]() Kararlıyım hiç olmadığı kadar ya sen yasaksın bu şehir ile bana ya bu şehir ile bu can bana yasak! |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|