Sevip De Sevilmeyeceğine |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevip De Sevilmeyeceğine![]() Hayata dair birşeyler yapma telaşındayım ya o kazanacak ya ben bu karşılıklı bir yarış mı?bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ama hep karşılıklı oynuyoruz hayatla, ben evet diyorum o hayır ![]() ![]() o yazıyor ben beğenmiyorum ama sitem de etmiyorum yine ne mi yaptı? boşver ya, değmez anlatmaya hayatı![]() ama yaşamaya değer, değil mi? ne için yaşamaya değer peki niye, neye değer?___________sana__________ demek istiyorum soluksuz ![]() ![]() ![]() ama en çok da sana değmiyor biliyor musun? ____bilmezsin____ anlatsam, anlamazsın ![]() ![]() anlama, ben anladım da ne oldu, boşversene!!!yapamıyorum ![]() ![]() boşversene derken niye boşveremiyorum yüreğimde ellerimden, yüreğimden kelepçelenmiş bekliyorum bitmesini, fişin çekilmesini anlaşılmayı asla!!!neyse ya ![]() ![]() ![]() hayatı tutmaya çalıştıça kaybeceğine, bırakalım gitsin ![]() ![]() ![]() "yar" mış ![]() ![]() sevip de sevilmeyeceğine,varsın adını bilmesin ![]() ![]() ![]() gözlerin kuruyacağına ağlamaktan, yorulacağına yok yere, al eline, öldür bir hamlede ruhunu!!! yaşanmışlıklarsa, yarıda kalsın ![]() ![]() ![]() görmesin, duymasın, almasın kimse haberin ![]() ![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|