![]() |
Bugün Senden Geçtim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bugün Senden GeçtimBugün senden geçtim ![]() Zaman geçmeyecek artık Ellerim kesik ![]() ![]() Yarım kalmış bir ![]() ![]() ![]() ![]() Bizsizliğe bir adımda ben attım bugün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zor oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarım bıraktın ![]() ![]() Yalnız değil ![]() ![]() ![]() ![]() Suskunluklarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün senden geçtim ![]() Zaman geçmeyecek artık Ellerim kesik ![]() ![]() Yarım kalmış bir ![]() ![]() ![]() ![]() İçimde koca bir boşluk var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki sana baktığım gibi değildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarım bıraktın ![]() ![]() Yalnız değil ![]() ![]() ![]() ![]() Birinden gitmek ne kadar zormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yapamam dediğim şeyi yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözünaydın dünyam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|