İkili Yalnızlığımız... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İkili Yalnızlığımız...Suskunuz ![]() ![]() Hem de çığlık çığlığa bir suskunluk bizimkisi![]() ![]() ![]() Bu konuşacak bir şeyimiz olmadığından değil Konuşmaya çalıştığımız şeylerin, alıştığımız yalnızlığımızdan uzaklaştırması aslında bizim korkumuz![]() ![]() ![]() İkimizde cesaret edemiyoruz Öylesine alışmışız ki içimizde büyüttüğümüz yalnızlığımıza Seviyoruz onu Bekli de yaşandığında yok olacağı korkusu bizi tereddütte düşüren Kaybetmekten korkacağımız bize ait bir şey oluşturma kaygısı![]() ![]() ![]() Sen yapamadığın hamlenin, hayatın boyu inanmak istediğin değerlere sahip gibi gördüğün düzeni yok etme girişiminden Başka bir şey olmayacağını düşündün hep ![]() ![]() Bense yılların verdiği bir alışkanlıkla içinde var ettiğim bana daha fazla acı vermemek için susmayı tercih ettim![]() ![]() ![]() İçimden çığlık atarak susuyorum ![]() ![]() Susuyorum![]() ![]() İçimde o kadar güzelsin ki![]() ![]() Sana susuyorum![]() ![]() ![]() Demiştim ya "yüreğim susmayı öğreniyor" Aslı yok Sevdiğini anladığında içinde duyduğun çığlığın yankısı hiç bitmiyor O hiç susmayacak![]() ![]() Her gün, her saat bana haykıracak, bağıracak, parçalayacak içimi Benimse yüzümde o gülümsemem yer edinecek tekrar![]() ![]() ![]() Her soğuk üşütemediği gibi, her ateş de yakamazmış insanı ![]() ![]() Üşüyorum; alev alev üşüyorum![]() ![]() Hani saatlerce sessiz, tek kelime etmeden sana bakışlarım var ya; gözlerinde beni ısıtacak olan anlamları yakalamaya çalışma çabamdan başka bir şey değil![]() ![]() ![]() Ve her yakaladığımda kaybettiğimi hissetmemden öteye gitmeyen bekleyişler ![]() ![]() Ve her kaybettiğimde yeniden yakalama çabam![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|