![]() |
Aşk Yağmurunda Döküldü Hazan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Yağmurunda Döküldü HazanYağmur… Koştum aşk için ![]() Arkamda bırakırken yağmurda seni, Sevgililerini, Hiç bitmeyen sevgililerini… Seni koklarken oysa bir ben koklayayım İstedim ![]() Senin yüzünde bir tek benim parmaklarım gezinsin istedim ![]() Gözlerinin yeşiline bir ben bakayım dedim doya, doya ![]() Vücudunun güzelliğini; Destansı güzelliğini bir ben seveyim istedim, Oysa! Bilmek hepsinin sana bu kadar kolay ulaşmasını, Bu kadar kolay olması başkalarına, Herkesi sen denerken, herkesin de seni denemesi, Yumuşak kadifene serilmesi, Senin başka kadifelere serilmen, Acıttı ![]() Koştum yağmurda ![]() Yolumu kaybettim ![]() Sağa girdim, sola girdim… Sonra! Geri döndüm nerden, bilmeden ![]() Islandım ![]() Bacaklarım soğuk, ıslandı ![]() Sormadın üşüdün mü, diye! Neleri sormadın, Ben sorarken sana, neleri ![]() Senin gibi olmak istedim, senin gibi ![]() Dik, öfkeli, atılgan, yenilere sıcak ![]() Bana sen olamadın, Sen anlatmadın kendini bana ![]() Paylaşmadın, seni benle ![]() Hep başkalarına anlattın ![]() Ben çaldım onları, Seni anlamak tanımak için ![]() Koştum yağmurda koştum ![]() Kırk yaşında koştum… Koşulur mu kırkında; koştum ![]() Geç kaldım, çok geç ![]() Kırkında, yağmurda, senin güzelliğini, Öfkeni, kinini, yarınını bırakıp, koştum ![]() Beş yıl geriden; sen ararken halen, Aradığın ben değilken; Koştum ben, koştum ![]() Kaybola, kaybola koştum ![]() Sırılsıklam, ıslandı her yerim, Kalan bir tek; İçime çektiğim o kokunla, O koca ellerinle, kalan; saçlarımda geziniyor sandığım Dokunuşun… |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|