Kalbim İntihar Etti Bu Gece |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kalbim İntihar Etti Bu Gecekalbim intihar etti bu geceyaralıydıacı çekiyordu dayanamadıengel olmak istedim,ama beni dinlemedizaten seni severkende dinlememiştiyaptığı asiliğin cezasını ikimizede ağır ödetti!!! sensizlik kısacık bi kelime sanki ama öyle uzun öyle büyük bi acıki sen bilemezsin en zoru seninleyken sensiz olmakmış ağlama kalbim değmez ona yalan bakışlara sığınmış seni,sevdiğine inandırmışinanma ona aşk uğramaz ona asla!! sonbaharda yaprakları dökülen ağaçlar gibiyim benimde umutlarım döküldü! son bi yaprağım kaldı güçsüz dallarımda şimdi tek çabam onu büyük fırtınalara karşı korumak! bu aşk buraya kadar!durdurun dünyayı!gerçekleşmesi imkansız hayaller durağında inecek var!! sevgi nedir bilir misin ki? sadece sevmek istedim bir kaç damla gözyaşı kalbine saplanan büyük bir acı her umutta yine hayal kırıklığı ve her bakışta aklına gelen binlerce anı umutlarım vardı,boş ve imkansız hayallerim vardı görmekten korktuğum çığlıklarım vardı sessiz ve acı dolu şimdi hiç birşeyim yok nefessizim sensiz! aslında yaşayan ölüyüm sevgisiz ve her defasında gözyaşlarında boğulan biriyim çaresiz karşılıksız bir aşk,ucuz bir yalnızlık sessiz bir kaç çığlık,konuşulmayan bir dolu düşünce düşmanımdı sensiz her gece ve adı yok yaşanmışlıkların belki bir gün aşk sanada uğrar bir damlaymış dünyalar dediğim çektiğim sıkıntılar kadar güçlüyüm!! seni sevdiğimi bir sen anlamadınherkes duydu çığlığımı bir sen mi sağırdın!! kes çığlıklarını yüreğim senin umutların ve hayallerin hiç başlamadan bittimi?? ben sende kaybettim yüreğimi yana yana unutursun ufak bi sevgi kırıntısıydı aradığım ama benim tarafımdan sevilmek belkide önemsediğin en son şeydi sen beni hiç sevmedinki!! oysa şimdi kalbindeki ateşi söndür öldür unut gitsin diyorsuno kadar kolay olsa unuturdum biliyorsun bir hayatın anlamıydın aslında,anlamıyla birlikte o hayatıda götürdün yanında!! kendimi kaybettim,bulamıyorum!! karşılıksız sevgiyle seni saran kanatlarım vardıkırdın!!istesemde seni bir daha saramam ki!! seni bu kadar sevmenin cezasını kendime ödeteceğim,göreceksin eğer bir gün sende sevmeyi öğrenirsen karşılıksız,ben seni yine aynı yerde bekliyor olacağım!anlamsızyalnız kendimi yine kendimde yok ettim üstüme gelme hayat daha neyimi alacaksın!! yok artık kimseden ne ümit ne şikayetimihata olsa bile çoğu benim seçimlerimduygularım darmadağın ben kendimin sürgünüyüm ve ben en çok yitip giden sevdama ağladım ben aşk dedikçe sen dur dedin işte sana büyük yalanım:elimin gücümün yettiği kadar seni unuturum!!! geçer demek inan çok zorçünkü aşk senin adın istediğim sadece biraz sevgiydi bunuda mı benden esirgedin bana düşen kabullenmekzor olsada dönüp gitmek vazgeçmek değil çaresizlik bu kendime seni tanımanın bedelini ödetiyorum!!! o son sözün içime öyle düştüki!!hala doğrulamadım aşk meğer sevipte kaybetmekmiş ağladım dün gece seni unutabilmek içinfarkettim çare yoktek dileğim sev beni!! bugün kendim gibi terk etti benii |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|