![]() |
Aşk O'nun Ta Kendisiymiş. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk O'nun Ta Kendisiymiş.O'nu özleyebiliyorsan birkez görmenin umuduyla yaşıyorsan gitmiyorsa sureti gözlerinden baktığın her yerde O'nun gözleri asılıysa rüyalarını O süslüyorsa uyanıp kahretsin diyerek bir sigara yakıyorsan gözlerinden yaşlar yuvarlanıyorsa eline O'nun resmini aldığında heyecanlanıyorsan kıyamıyorsan bakmaya doyamıyorsan O'nu sevmeye O'nun adı aşk işte ![]() ![]() Ve ben ah ben; özlüyorum delice yanıyor yüreğim hasretiyle ![]() ![]() Birkez görebilsem dokunabilse parmaklarım yüzüne ![]() Rüyalarımın sahibi; bir evimiz var seninle içinde sen duvarlarda asılı gözlerin aynalarda gülüşlerin kahretsin ki her sabah beş sularında bitiyor rüya ! Yakıp bir sigara başlıyorum hıçkırmaya ![]() Karşımda asılı resmin kıyamıyorum bile bakmaya doyamıyorum sevmeye doyamıyorum seni sevmelere ![]() ![]() Bana duygusuz diyorlar sevgilim aşk'ı bilmiyor diyorlar ![]() Sen anlatabilsen ya onlara beni sen tarif edebilsen ya ![]() ![]() Varsın konuşsunlar sevgilim konuşsunlar ![]() Bilmiyorlar ki onlar tek aşkımı toprağa verdiğimi ! Bilmiyorlar bir defa aşık olup bir defa sevdiğimi ! Bilmiyorlar senelerce içimin yandığını ! Bilmiyorlar günü birlik adına aşk dedikleri yalana kanmadığımı ! Varsın onlar hiçbirşey bilmesin sevgilim ![]() ![]() Sen biliyorsun ya beni görüyorsun ya nasıl özlediğimi ![]() ![]() İçimin sızısısın yüreğimin yangını sevgimin sahibisin ![]() ![]() Cefaysa yaşanılması gereken seve seve yaşarım ![]() Umutsa beklemek seve seve beklerim ![]() Dönülmeyen yollarda olsan da sevgilim beklerim ![]() Başım gözüm üstüne ![]() Biten aslında hiç bitmeyen aşk ![]() Aşk o'nun ta kendisiymiş ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|