|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| dokunmaya, ellerim, uzağımdasın, yetmiyor |
Uzağımdasın, Ellerim Yetmiyor Sana Dokunmaya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Uzağımdasın, Ellerim Yetmiyor Sana DokunmayaUzağımdasın ![]() Ellerim yetmiyor sana dokunmaya![]() En uzun yollar bile bitiyor,sana varmıyor sonunda,görüp yıkılıyorum![]() Hayallerimize ne oldu?Neden yarım kaldı her şey? Neden her şarkı tüylerimi diken diken ediyor,seni anımsatıyor? Gelmiyorsun çünkü ![]() Saçma sapan bir mevzunun peşine takılmışım,ona ağlıyormuşum güya![]() Bilmiyor musun,her damla gözyaşım sanadır!! Sanadır tüm isyanlarım,hüzünlerim![]() Çiçek kokulu güzel duyuşlarım sanadır![]() ![]() El olmuş bakıyorsun uzaktan, ‘’sen’’ kokmuş düşlerime ![]() Kalbime vurgunların var![]() Dayanıyorum uzaklığına![]() Gönülden sevmiştim![]() Gönlümü vermiştim![]() Kendimi attığım her bir köşe,kapatmış kapılarını![]() Mevsimler dönüp durmuyor artık![]() Üşüdüğümde sıcak oldu diyorum,öylesine kaybettim kendimi![]() Ya da öylesine kandırmaya alıştım kendimi diyelim![]() Kış mevsimi geldi oturdu yüreğime![]() Dev dalgalar kumlara yazdığım adını her defasında siliyor…Her defasında tekrar yazıyorum,mavilerin inatçılığı bu ya o da siliyor tekrardan…Ama söyle sevgilim,kumlar biter mi?!Yine hüzün var gecelerde ![]() Balkonumda müzik sesleri,muhteşem tınılar![]() Ve bazen sokaklarda bizim gibi dolaşan insanlar![]() Duymayacaını bilsem de,sana haykırmak istiyorum![]() Seni hep sevdim,hep!! Şimdi başka yerlere gitmeliyim![]() Başka yazılara![]() Şimdi beynim,başka yazılar için biçilmiş kaftan![]() Sana uymuyor artık tümcelerim![]() Sana uyduramıyorum kendimi![]() Kalbim saklandı yerine![]() ![]() Söyle ortaya yüreğini koymadıktan sonra ![]() Neye yarar yazmak?Sana son kez sesleniyorum karanlık hüzünlerimle ![]() Seni sevdim ben![]() Mavilerin inatçılığıyla,yağmurun saflığıyla,anne sıcaklığıyla sevdim seni![]() Seni hep sevdim,her şeye rağmen!!SON lakırdılar; Aşığım yanında olamasam da… Aşığım sana dokunamasam da ![]() ![]() Anlıyor musun? |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|