Sen Benden Gittin Gideli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sen Benden Gittin GideliSen gideli çok uzun zaman oldu Sevdiğim Çıktım dışarı Biraz yürüyeyim dedim Özlemişim yürümeyi![]() Ama bu sefer tek başıma yürüyordum Havada çok soğuktu Sanki rüzgarda biliyordu Yalnız olduğumu ![]() Bilerek esiyordu beni çıldırtmak istercesine ![]() ![]() Yine de aldırış etmeden sadece yürüyordum ![]() Bedenim yürüyordu fakat Gözlerim uzaklarda ![]() Çünkü bu sokaklar tanıdıktı ![]() Tabi ya Seninle burda el ele yürüyorduk![]() Zor basıyordum adımlarımı Boğazımda bir düğüm Hiç değişmemişti buraları sadece sen yoktun Rüzgar dahada esmeye başlıyorduHava kapanmıştı ![]() Evet yağmur yağacaktı Kahretsin ! Oysa ; Ben sadece seninle birlikte seviyordum yağmurları Sen tutacaktın Ellerimden Sen ısıtacaktın Bedenimi Oysa şuan yalnızım Nerden çıktı bu Yağmurlar? İslatmayın Bedenimi O yokken sırılsıklam olmak istemiyorum Islatmayın lütfen beni Hastalanmak istemiyorum Cayır cayır Ateşlerde yanıyorken O başımda bekleyemez ki Nereden haberi olacak ? Şuan Kim bilir Hangi KADINA ''Seni Seviyorum '' diyor ![]() Yağmurlar yağıyor Çırılçıplağım sanki Üzerimdekiler sırılsıklam Ve adımlarım git gide yavaşlıyor Düşüp kalacağım şuracığa ''Alnımdan Öptüğün'' o yerde Düşüp kalacağım ![]() Boğazım tıkanıyor ![]() ''Seni Seviyorum'' luk cümle kaldı boğazımda Diyemiyorum Başkalarında kirlettiğin Bu İki Kelimeyi Söyleyemiyorum Üşüyen ellerimi ısıtırsın diye çok bekledim ''Hosçakal'' lık cümle kaldı boğazımda Söyleyemedim Haykıramadım ''Seni deliler gibi sevdiğimi'' Oysa beni beyazlar içinde Kucağına alıp Güzel Yuvamıza götürecektin Tamda senin istediğin gibi Bana Benzeyen Kızımız Sana Benzeyen Oğlumuz Olacaktı ![]() Üşüyorum sevdiğim ![]() Bedenim buz gibi ![]() Ateşler içinde yanıyorken gelmedin ![]() Buz kesilmiş bedenim için neden gelesinki degil mi? ''Yine de ![]() Senden gelen her şeyiAcıyı ![]() ve kederi![]() ![]() ve hüznü![]() ve gözyaşını![]() ![]() Sırf senden diye ![]() sırf sen diye![]() ![]() Aldım kabul ettim sevgili ![]() ![]() Eyvallah '' |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|