![]() |
Pisiciğim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() PisiciğimSen kucağımda uyurken Bu dünyada hala masum birşeylerin Olduğunu anladım Ve olmam gereken yeri buldum ![]() Martıların kanatlarından çalıp bu mısraları Yanaklarına kondurdum dudaklarımla ![]() Titredi ellerim ama sen farketmedin bile ![]() Avuçlarımdaydı bütün hissettiklerim, gözkapaklarının arasındaysa kalbim ![]() Lütfen uyanma pisiciğim! Çok sevdiğin yıldızlardan dinledim hikayeni Ve kaybolduğum yerde buldum seni, Aynı uçurumun sessizliğinde ![]() ![]() ![]() Gözlerindeki parıltıyla açtım bütün kilitleri ![]() Bazen yağmurlar yağdı kimsesizliğine Bir sonbahar yaprağı gibi düştün ayaklarımın dibine ![]() Avuçlarımdaydı bütün hissettiklerim ![]() Sendin! Lütfen uyanma pisiciğim! Beklemek hiç bu kadar zevkli olmamıştı Çok uzaklardaki yağmur bulutlarını ![]() Damla damla temizledin terkettiklerimi Yaşamak artık martıların hüzünlü Sesinden ibaret değildi ![]() Hem biliyor musun; Göç ederken kuşlar,seni de alıp gitmezlerse Sanırım Tanrı'ya inanmak için bir nedenim olacak ![]() Bu sefer düş değildi! Sendin,gerçektin! Lütfen uyanma pisiciğim |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|