Yalan Değil - Di O İkindi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yalan Değil - Di O İkindi/ Konuş artık, diyorsun Vakit geldi ![]() ![]() / Olmaz! Yürek ressam olunca Resim sergilere çıkmaz ![]() ![]() Sen biliyorsun: Binlerce yıl sonra Binlerce yıl evveldi Şehre saman sarısı bir ikindi İndi ![]() ![]() Hanidir ruhumuzu ağrıtan Hiçlikle yokluğun sızısı Dindi ![]() ![]() Sen şimdi var git aşk! Yolun uzun Seni bekleyen kelimeler Yorgun ![]() ![]() Hani avazıma meydan okuyacaktım Seni görünce: “Deniz yanıyor! Bütün kuşlar kanatlarını Bana takıyor!!! Şeytana, şeytana bakın Kaçıyor!” Diyecektim tam ![]() ![]() “Sus!” dedin, tek hecelik Haklıydın da üstelik Bağırsam kimse duymazdı Duyan olsa da inanmazdı ![]() ![]() Sen şimdi var git aşk! Ben iyiyim ![]() ![]() Bahar geliyor, Anneannem kokan Mayıs geliyor ![]() ![]() Fesleğen ekeceğim saksılara Şarkı söyleyeceğim çocuklara Dik durmak lazım, Bedensiz sevişmeleri bilip Telaşlı bir genç gibi Yaşamak lazım ![]() ![]() Yolun düşerse oralara, Hayatı sürerken Yüreğini kullanamayan adama Benden selam söyle Tabii bu selam sana Ağır gelmezse ![]() ![]() Bak bakalım Hala şaşkın mı? Gülüyorum şimdi, Kalbi beyniyle Durmadan kapışırdı Laf aramızda Ona ne yapsa yakışırdı ![]() ![]() Umut dök gönlüne Sakın üzülmesin! Ne O'nun suçu vardı gözyaşlarımda Ne senin Ne de “kimseye şikayet etmeyen” Zeki Müren’in ![]() ![]() Sen şimdi git, Ben de uzanıp biraz Susacağım ![]() ![]() Ben ![]() ![]() Gördüm çünkü: Yalan değil-di! Şehre saman sarısı bir ikindi İndi ![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|