Onu Cok Sewiyorum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Onu Cok SewiyorumBENDEN COK UZAKTA OLSANDA SANA SARILIP DOKUNAMASAMDA SANA SESIMI DUYURAMASAMDA KALBIMIZIN BIR OLDUGUNU VE SENINDE BENI BEN KADAR OZLEDIGINI BILIYORUM * SEN HASRETIMSIN,KADERIMSIN,YASAYAMADIGIM GUNLERIM SEVGISINE DOYAMADIGIM AKSAM GOZLU YARIMSIN SENI COK SEVIYORUM AŞKIM!!! HedeFin ßensem hEr atı$ın kArawana ![]() !! !![]() SuSMaK SeVMeKTiR Adını Haykıramadığın Kişiyi![]() ![]() ! Sen GözyaşLarıyLa Resim Çizen Bir MeLeqin Rüyasındasın $imdi![]() ![]() Hayat bir sınavsa adımı yazıp çıkarım SİyAhLaRa BüRüNmÜş SaDeCe GeCeLeRi oRTaya çIKaN biR YaraSaIM 2 $£y£ !nAnıRıM ayNAyA baKTıgIMDa göRDÜğüM£ yuKARı baKTIgıMDa gÖr£m£d!gİm£ YaLNıZ KaLMıŞıM AmA Ne DaYaNMaYa GüCüM NeDe AğLaMaYa GöZüM KaLMaDı İlk Nefesimde Ben Senin, Son Nefesinde Sen Benim Kollarımda![]() ![]() Şimdi İse Güneşim, Ayım, Meleğimi Yıldızım![]() ![]() Her şeyin bir sonu var ama gözlerin bir istisna… Belki bir zamanlar birisine deliler gibi aşık olmuşumdur![]() ![]() Belki uğrana can vermeye hazır olmuşumdur![]() ![]() Hayatta değişemeyeceğim tek şey o olmuşdur![]() ![]() Ama o eski günlerdeki gibi sevemiyorum çünkü sen farklıydın![]() ![]() Hayatıma renk katan sendin çünkü![]() ![]() ![]() Kusura bakmayın ama Artık Sevemiyorum![]() ![]() Bazen karlı havalarda bile sahilde dondurma yemeye giderdik biraz delilik eder sonra bir bardak sıcak çay içerdik ama o yağmurlu sonbahar akşamında sen beni terk edip gittin![]() ![]() Yapmayın ama artık SEVEMİYORUM![]() ![]() ![]() Belki senden sonra bir çok kişiyi tanıyacağım hatta evleneceğim ama ben seni unutamayacağım ve artık kimseyi SEVEMEYECEĞİM![]() ![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|