|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| akıttın, çöküyor, gelmeden, içime, korkusu, sevdanı, yanımagitmelerin |
Nasıl Akıttın Ki İçime Sevdanı ...Gelmeden Yanıma...Gitmelerin Korkusu Çöküyor İçime |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nasıl Akıttın Ki İçime Sevdanı ...Gelmeden Yanıma...Gitmelerin Korkusu Çöküyor İçimeGeçmiyor zaman , yarını beklerken ![]() ![]() nasıl bir beklemek ki![]() ![]() ne yere ne göğe sığıyor bu yürek![]() ![]() ![]() Zaman akmıyor , sabah olmuyor ![]() ![]() Nasıl akıttın ki içime sevdanı ![]() ![]() gelmeden yanıma![]() ![]() gitmelerin korkusu çöküyor içime![]() ![]() sen uzaklara gittikçe İstanbul haylazca yanıma yaklaşıyor![]() ![]() ![]() Sensizliğin öfkesi dudaklarımda ![]() ![]() Haykırışım meleklerin kanatlarında![]() ![]() Sesin uzaklarda![]() ![]() gözlerin yakamoz gecesiyle denizin durgun sularında![]() ![]() sırtında kambur olmuş zamanın yükleri arasından ![]() ![]() hatırlaman zor belkide beni çağırdığın o sevda mısralarını , haykırışlarını![]() ![]() ![]() Cevabı sende saklı soruların ![]() ![]() unuttum sormayı![]() ![]() öyle kapılmışım ki![]() ![]() ![]() Yollar çağırıyor, ansızın ![]() ![]() uykumdan uyandırıyor soluk soluğa habersiz![]() ![]() Beklemelerin belli belirsiz halleri iç acıtıyor, sabırsız ruhumun derinliklerinde![]() ![]() Kuzey rüzgarları yüzümü sıvazlıyor öfkeli![]() ![]() Durulmuyor içsel yolculukarım![]() ![]() Çekiyor yollar beni sana![]() ![]() Nereye kadar sürer bu hasret![]() ![]() ![]() Nerede biter bu yolculuk ![]() ![]() Ne zaman durulur bu içimdeki fırtına![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|