Aşk'ını Helal Et |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk'ını Helal Etgüneşim oldun gözlerime doğdun her sabahyağmurum oldun damla damla düştün kipriklerime herkez nasıl sever bilmem ama sevdam olup öyle bir aktın ki içime ismini kazıdım tüm bedenime ![]() ![]() ![]() kırık kalbimi toplayıp en sağlam tarafıyla sevdim seni sıcak bakışınla örttüm tüm yıkılmışlıkları tamamladım yarım kalmışlıkları ![]() ![]() ![]() bazen aniden öyle bir vururki aşkın yüreğimin kıyılarına öyle hoyrat öyle deli öylesine tozu dumana kataraktüm aşk çiçeklerini açarak ![]() ne kadar tutku sağanağı yağmuru varsa yağdırarak hayallerim de senli bir düşe daldırarak ![]() ![]() ![]() kurşun nedir ki sevdiğim senden kalan izler eritir çiğerlerimi ![]() kan toplar bedenim düşündükçe seni bir sen daha saplanır yüreğime ![]() ![]() ![]() bazende öyle bir vurur ki hayalin kıyılarıma yakamozlaşır gözlerin ![]() mavi bulutlara kelebeklerin kanatlandığını görürüm ![]() tüm cennet bahçelerini açtırırım gülüşünde ![]() seni anlatan masallar kurarım saklı kentimde ![]() nice sevda şehirleri inşa ederim senli benli ![]() esas oğlan sen sana hayran olan ben![]() küçücük kalbimde dev gibi bir sevgi büyütürüm aşk kokan satırlarımda ![]() ![]() ![]() bazen ayın şavkı vurur saçlarına hayalimde yıldız yıldız olur aşk mehtap büyüsü gözlerindesevdan damlar yansır yüreğime ![]() nemli gözlerimin çeyizi iklimsiz açan beyaz sayfam![]() tenime değen dördüncü cemre olursun ![]() mor dağlar arada olsa da hiç koymaz bana ruhumun duyduğu deli bir sevda olursun ![]() ![]() ![]() kıskançlıklar kol gezer bazen kıyılarımda ![]() eritir içimi kelepçelere takar benliğimi ![]() damarlarıma yürüyen acıyı taşırırım ![]() isyanları sıralarım ardı ardına ![]() ![]() ![]() sonra sıcacık bir hayale sığınırım hemen susmasam çığlıklarım kıyametler koparır içimde ![]() susuşumsa biraz isyan biraz da ölüm ![]() ![]() ![]() kıyamam sana vazgeçilmezim olursun ![]() ![]() ![]() canın batar canıma yürek çiziğim olursun ![]() ![]() ![]() sen söyle sevdiğim sevenler hep böylemidir? ben sana uyuyup sana uyanıyorum çoktandır ![]() gecem gündüzüm tadım tuzum herşeyim oluyorsun![]() vatanım memleketim ayazım baharım hep sen![]() sen varsınya bende ben çok şeyim aslında ![]() söyle sevdiğim söyle sevenler böylemidir içime sığdıramıyorum seni ![]() ![]() ![]() hep içimdesin yaşam iksirim tek gerçeğimsin![]() eğer bir gün sana gelemezsem inan sebep ölümümdür ve sen beni soramayacaksın bile kimselere ![]() işte o zaman anlayacaksın toprağa karıştığımı ![]() hiç bitmeyecek bir sızı kalacağım içinde keşke diyeceksin keşke ![]() ![]() ![]() hayalim düşecek gözlerine gıyabıma bir gül bırakıp hayattayken söyleyemediklerini şimdi söyleyip ağlayacaksın ![]() ![]() ![]() ve sen ençok yüreğimi özleyeceksin ![]() ![]() ![]() işte asıl sancı o zaman başlayacak ![]() ![]() ![]() bil ki sevdiğim senin adını aşk koydum ![]() gözlerine bakamadan gidersem bu dünyadan aşkını helal et |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|