Ortaya Canımı Koyuyorum Yok Mu Arttıran? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ortaya Canımı Koyuyorum Yok Mu Arttıran?![]() Hüzünlü bir parça çalan bestecinin yorgunluğuyla ve onu dinleyen bir şairin duygularıyla alıyorum elime kalemi ![]() ![]() Sana yazışımin her harfinde saklı![]() ![]() Belki de anlamayacaksın![]() ![]() Ömrümün neresindeyim bilemiyorum![]() ![]() Ama belli ki senin dokunduğun yerdeyim Hani yüreğimi titreten yeri![]() ![]() Ömrümün başı sandığım hayatla sevişip yarınlara umut doğurdugum yeri![]() ![]() Benim kadar kimsenin seveceğine inanmadığım zamanlarımdayım Seni düşündüğüm saniyelerdeyim ve özlemine hasret ördüğüm dakikalarda![]() ![]() Her saniye seninleyken sana kavuşmanın anında![]() ![]() Hayatı gözyaşları gülümsemeleri en çok ta korkularıyla yaşadığım gecelerdeyim Biliyorum ömrüm boyunca hayata sataşacak kadar cesurum! ama seni kaybetmekten korkuyorum![]() ![]() ![]() Ne garip duygudur ki hayatı sahiplenmediğim kadar seni sahipleniyorum hayatımda![]() ![]() Belkide hayatın bir gün beni terkedeceğini bildiğimdendir Sana öyle güvenmişim ki![]() ![]() Senden önce ölmeyi isteyebilecek kadar bencilim![]() ![]() Ölümün beni senden ayıracağından değil o ana kadar seninle yaşayamamaktan korkuyorum![]() ![]() Bu yüzden hayatı senin uğruna açık arttırmaya çıkarabiliyorum Buyrun![]() ![]() ![]() Ortaya canımı koyuyorum! arttıra bilen varmı ![]() !!!!!!!!!! |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|