Unuttur Kendini Bana.. Git!.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Unuttur Kendini Bana.. Git!..Ruhum bir karanlıkta ![]() Amansız bir boşlukta ![]() Kalbim ağrıyor!! ![]() ![]() Anılar sırtımda bir yük ![]() ![]() Sensin hala kahreden beni!! ![]() ![]() Ah bir çıksan benliğimden ![]() ahh kovabilsem seni yüreğimden!!![]() ![]() ![]() Umutla attığım her adımda karşımda çıkmaz duvarımsın ![]() Neden? neden hala rüyalarımdasın!!!!? ![]() ![]() Zorlanıyorum severken ![]() ![]() sen hala yüreğimdeyken![]() ![]() Git lütfen ![]() ![]() ![]() Yaralarım hep taze ![]() Yatağım her gece zindan bana![]() ![]() Meğer nasıl sevmişim seni!! ![]() ![]() Darbelerinle yıksanda hayallerimi!! ![]() ![]() Canım acıyor hala düşünürken sensizliği![]() ![]() ![]() Git ![]() lütfen![]() ![]() Ağlıyorum bak ![]() ![]() yine ağlıyorum!!![]() ![]() Söyle nasıl bu hale getirdin beni!! ![]() ![]() Kaç yıl geçti sen evlenip gideli ![]() ![]() Ama bak hala unutamadım seni![]() ![]() ![]() Esirim sana hala!! ![]() ![]() Git lütfen ![]() ![]() ![]() Onurla dik tuttuğum başımı omzuna yaslayamadım hiç ![]() Git lütfen! ![]() yıkmadan onurumu!![]() ![]() ![]() Omuzlarım eğilmedi karşında hiç ![]() Git ![]() yalvarmadan sana!![]() ![]() Tek başına bırak yüreğimi ![]() ![]() Yalnızlığı mı özlet bana git! ![]() ![]() ![]() Her misafir bir gün gitmeye mahkumdur ![]() ![]() Misafir bile olamadığın yüreğimden git lütfen! ![]() ![]() ![]() Acabalar eskimeye yüz tutmuşken terk et beni ![]() ![]() Bir hayalle sevişmelerim çürüttü beni ![]() ![]() Hayallerim çürümeden git! ![]() ![]() Kaygısızdın sırtıma vururken hançeri ![]() ![]() O hançerle seni yaralamadan git! ![]() ![]() ![]() Çünkü kıyamam sana ![]() ![]() Sana nefret beslemeden terk et benliğimi ![]() ![]() ![]() Şarkılar seni söylüyor hala ![]() Hala tüm sokaklarda sen varsın sanki![]() ![]() Terk etmeden bu diyarları ve küsmeden şarkı sözlerilara ![]() ![]() unuttur kendini bana ![]() Git ![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|