Ay İşığı Yok Benim Gecelerimde.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ay İşığı Yok Benim Gecelerimde..Hayatta dokunamadığım anları çiziyorum beynimde birer birer ![]() ![]() Ellerimi birbirlerine ulaştıramadığım anları ![]() ![]() Sevgimi, hüznümü yazıyorum,bir de sana olan aşkımı ![]() ![]() Kalbimi iniltilerini duyuyorum ![]() ![]() Dur diyorum, yeter artık, dur ![]() ![]() ![]() Bilinmezlerde kaybolmusum ![]() Etrafim sessiz,kulagim sanki sagir![]() ![]() duymuyorum![]() ![]() İcime kapanmisim,sadece kalbimin atislarinı duyuyorum![]() ![]() ![]() hissediyorum![]() ![]() ![]() Savasim kendimle ![]() ![]() ![]() ![]() savasim sevgimle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() savasim "o"nla ![]() ![]() ![]() ![]() bilinmeyinimle![]() ![]() ![]() Askimi aldim gidiyorum uzaklara ![]() ![]() ![]() Etrafimda biraktigim onca seyi es geciyorum![]() ![]() Bosveriyorum bundan önceki hayatimi![]() ![]() Sadece sana ve sensizliğe adiyorum kendimi![]() Yollara düstügüm andan itibaren bir aci kapliyor her bir yanimi![]() ![]() ![]() pismanlikmi bu![]() ![]() ![]() belirsizlikmi![]() ![]() ![]() ![]() Ölüyorum galiba ![]() Senin varligin bana mutluluk verdigi kadar acida veriyor![]() ![]() hissedemiyorum![]() ![]() yolun sonunami geldim hic farketmeden![]() ![]() ![]() ![]() Ay ışığı yok benim gecelerimde ![]() ![]() Bir ben ![]() Karanlıklar prensesi![]() ![]() Birde yıldızsız gece ![]() ![]() ![]() Sensizliği unutmamak lazım bir de ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|