![]() |
Gözlerinin Kıyılarında Büyümek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözlerinin Kıyılarında Büyümek![]() Düşlerden bir bağ bozumu, günlerden özlem ![]() ![]() ![]() Kuyulardan bir sancı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özlemlerden bir özlem, günlerden bir sen ![]() ![]() ![]() Uykulardan uyandırdım tüm harfleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sende bir ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mavi bilyelerin yuvarlandığı, rengarenk balonların gökyüzüne salıverildiği bir kıyıda büyümeliydi kızımız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doğduğunda denis, her ağlayışına binlerce ağıt yakmalıyım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Devrildim öylece ![]() ![]() Kalbimin sağına seni, Soluna hayatı alıp özledim öylece ![]() ![]() Sonra da sana sarılırcasına cümlelere sarıldım ![]() Cümleler aktıkça yüreğimden ![]() ![]() Sen oldum ![]() ![]() Bir kıyı belledim kendime ![]() ![]() Seni özledikçe koşuyorum o kıyıya ![]() ![]() Seni anlatıyorum sonra ![]() ![]() Sonra dudaklarım kuruyor ![]() ![]() ![]() Susadıkça seni içiyorum ![]() ![]() ![]() Ne de olsa sen bana hayatsın ![]() ![]() ![]() “ Özlenin sen olduğu bir yerde senden başka neyi özleyebilirim ki ![]() ![]() ![]() " Gözlerinin Kıyılarında Büyümenin Onuru bana yaşattığın için sonsuz sevgilerimle ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|