Dört Mevsim Sürecekti Hani..... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dört Mevsim Sürecekti Hani.....Dört mevsim sürecekti hani sevdamız Yorulmayacaktı yüreklerimiz Hüzünler bizden uzak sevinçler yoldaşımız olacaktı![]() ![]() Ama beceremedik, yapamadık Baharı göremeden tükendi bu sevda Belki de hiç varolmamıştı Belki de sadece ben yaşamıştım ve yaşatmıştım yüreğimde bu sevdayı Yok oluş birden bire başladı ve 7 şiddetinde deprem gibi yıktı yüreğimi Yok oldum bak yıkıntıların arasından doğamayacak kadar kayboldum Öyle un ufak olmuşki yüreğim ne kadar uğraşırsam uğraşayım hep bir parçası eksik kalacak![]() Hep yemyeşil ve rengarek çiçeklerle bezenmiş bahara özendim ben ama sararan yapraklar peşimi bırakmadı Yürürken önümde gördüğüm yeşil ağaçların yaprakları arkamda kaldığı anda sararıp yerlere döküldü Hele o güzelim çiçekler boyunlarını büküp bana küstüler tıpkı benim hayata küskünlüğüm gibi Ama hala umudumu yitirmedim elbet bir gün arkamı döndüğümde bende ağaçların yeşilini çiçeklerin şahaneliğini göreceğim![]() Yaşamak iyisiyle kötüsüyle yaşamak ![]() Nefes alıp vermek ciğerlerin acısada ![]() Umudumu yitirmeden ciğerlerim acısa da nefes alıp yaşamaya devam edeceğim ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|