![]() |
İsmine Yanina Yakişan Cümle! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmine Yanina Yakişan Cümle!Seni bu günlerde çok düşünüyorum ![]() Dünde dinlemedi beni göz yaşlarım,süzüldüler teker teker Dün ilk defa ağladım biliyor musun? Hep seni istedim İsmini sayıkladım tabi isminin yanına yakışan o cümleyle ![]() Yalnız arkadaşlarım yadırgadı bu durumu Şaşırdılar beklemiyorlardı benden Anlattım onlara her şeyi, Daha ne istiyorsun? Dediler, Birbirinizi "seviyorsunuz" Ama anlatamadım onlara, sadece Özlem dedim; Düşünsene dediler karşılıksız sevip de özlem duyabilirdin ![]() İstek dedim; İstekler geçicidir dediler ![]() Dokunmak dedim yine olmadı, Yanında biz varız,ya olmasaydık? Dediler Tek hayalim dedim; O zaman şimdi niye istiyorsun? Hayallerin hepsi ileride gerçekleşir sabret dediler ![]() Olmadı bir tanem anlatamıyordum onlara, Aslında seninde anladığın gibi onlara Söylemek istediklerimi gayet iyi anladılar ![]() Ama ellerinden bir şey gelemezdi ![]() Şimdi soruyorlar bana; Kim bu ağlatan seni diye? Selam söyle ona diyorlar ![]() Ve selamlarını gönderiyorum ![]() ![]() Tekrar söylüyorum bir tanem, İsminin yanına yakışan o cümleyi; SENİ SEVİYORUM ismine YANINA YAKIŞAN CÜMLE! |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|