Yüreğimin Masalısın |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğimin Masalısın![]() Kulağımda ezgimiz; ‘'düşlerde sevdim seni, söyleyemedim, Sessiz öptüm nefesini, söyleyemedim, Sana ben şiirler, sözler büyüttüm ![]() ![]() ''Parmaklarımda seni yazan sözcükler ![]() ![]() ![]() Hiç gidemediğim sevgilim, sana, bize geldim yine ![]() ![]() ![]() En büyük korkularımdan biri ne biliyor musun; yalnızken ölmek ![]() ![]() Bilmiyorum neden ama öyle işte![]() ![]() Çok korkuyorum![]() ![]() Hep bir veda bırakmalıyım geride diyorum![]() ![]() Ve müziğimiz hep yeniden çalıyor geceye![]() ![]() Sensizliğime![]() ![]() Korkularımı yeniyor biraz olsun![]() ![]() Seni, kokunu getiriyor bana![]() ![]() Korkuyorum; ölmekten değil inan![]() ![]() Sensiz ölmekten![]() ![]() Vedasız ölmek çok zor geliyor bana işte![]() ![]() ![]() Çok yavaş ve çok hızlı geçen bir hafta yaşadım ![]() ![]() Çok yavaş aktı sensizlikte zaman![]() ![]() Korktum hep kendimle kalmaktan![]() ![]() Ne zaman kendimle kalsam, ince bir sızı saplanıyor içime![]() ![]() Özlüyorum nefesini, ellerini![]() ![]() Tenim tenini özlüyor işte![]() ![]() Ne kadar çok ayrıntıyla, başkalarıyla, işlerle ilgilenirsem sanki yaşamayacaktım o yoksunluk duygusunu![]() ![]() Yapamadım sevgilim![]() ![]() Beceremedim yine![]() ![]() ![]() Evet, bir hafta önce, sadece bir hafta önce bu gece yanımdaydın ![]() ![]() Göğsüne uzandım ve ‘'ağır mıyım, canın acıyor mu'' diye sorduğumda; başını kaldırıp, öyle hızlıca ellerinle başımı kavrayıp''hayır hayır, çok hoşuma gidiyor böyle yatman''deyişin vardı ki![]() ![]() Unutamıyorum![]() ![]() Öyle sahiplenici![]() ![]() Ve aşk kokan bir sesle bıraktın ki başımı göğsüne![]() ![]() Ve neden ölüm korkusu düşmez ki içime o an![]() ![]() Neden![]() ![]() Kelimeler, nasılda yetersizler, cansızlar şimdi![]() ![]() Öylece bakıyorlar bana ve geceye![]() ![]() Anlatmakta zorlanıyorlar sana olan sevgimi işte![]() ![]() ![]() İçime, yaşadıklarıma dönüp bir bakıyorum da, ne çok olmuş yaşama dair ertelediklerim ![]() ![]() Seni yaşamayı ertelemeyeceğim ama![]() ![]() Ne varsa yaşanılacak, istiyorum hepsini![]() ![]() ![]() Ne bileyim; birlikte bir filmi izleyip gülsek mesela ![]() ![]() Zaman kaygısı olmadan hani![]() ![]() Ben dizine uzansam, kitap okusan bana saatlerce![]() ![]() Nefesinde uyusam![]() ![]() Güne birlikte merhaba desek olmaz mı sanki![]() ![]() Önce minik minik, sonra kocaman öpücükler sarsa tenimizi![]() ![]() Hem söz; sana kahvaltı da hazırlarım![]() ![]() Masaj da yaparım![]() ![]() Güzel bir omlete ne dersin sevgilim![]() ![]() Çok beceremiyorum yemek pişirmeyi, kahvaltı hazırlamayı da biliyorsun![]() ![]() Ne olacak; en çoğundan yanar tavanın ve tencerenin dibi işte![]() ![]() ![]() Seninle sevişmek istiyorum ![]() ![]() Korkmadan![]() ![]() Tırnaklarım sırtını çizer kaygısı olmadan![]() ![]() Dokunmak, okşamak istiyorum seni![]() ![]() Kokuna kokumu katıp, biz yapalım istiyorum her şeyi![]() ![]() Ve evet itiraf ediyorum, bir çocuğumuz olsun![]() ![]() İkimizin![]() ![]() Sanki biz devam eder o zaman gibi geliyor bana![]() ![]() Saçma biliyorum ama öyle hissediyorum işte![]() ![]() ![]() Seni çok özledim ![]() ![]() Hem neden bu kadar zor ki iki insanın birlikte olması![]() ![]() Hiç bir suç işlemedik ki biz![]() ![]() Başkalarının tırnağına zarar vermedik, savaşlar çıkarmadık, adam öldürmedik![]() ![]() Hep daha çok insan olabilmenin yollarını aradık birlikte![]() ![]() Öyleyse nedir bu özlem![]() ![]() Sabahsız gecelerin, yarınsız dünyaların endişesiyle yaşanan bu duygu hangi suçun cezasıdır![]() ![]() Hiç ama hiç bilemedik![]() ![]() ![]() Seni seviyorum ![]() ![]() Ne olursa olsun, lütfen unutma bunu olur mu![]() ![]() Sana ne kadar teşekkür etsem yetmez, hayatımın hiç bir döneminde bu kadar insan, bu kadar kadın olmadım ben![]() ![]() Hep bir gün elimden alınır korkusuyla, buruklukla, sızıyla yaşadım bu güzelliği işte![]() ![]() ![]() Geceme bir kadeh şarap ve kapıda gitmeden önceki son on saniyede, bana bakan gözlerin eşlik ediyor şimdi ![]() ![]() Biliyorum uzun bir gecenin eşiğindeyim yine![]() ![]() Ve sabaha çok, çok var![]() ![]() Hadi eşlik et bana![]() ![]() Seninle bir ‘an' için; kalan ömrümü veririm inan![]() ![]() ![]() Sonbaharda, lütfen Kurtuluş parkına git, göm ayaklarını sarı yapraklara ![]() ![]() İzin ver bir bardak çayın elini, içini ısıtmasına![]() ![]() Unutma bunu da olur mu bir tanem![]() ![]() ![]() Aşkımızı, yaşadığımız geceleri çoğaltıp, kendimizi sıyırmalıyız bu dünyanın gürültüsünden ![]() ![]() Bazen kalbine sızmak, ne hissettiğini anlamak istiyorum![]() ![]() Ne öğrendiysem bugüne kadar, hepsini unutarak, seninle yeniden başlamalıyım istiyorum hayata![]() ![]() Herkes payına mı düşeni yaşıyor yoksa![]() ![]() Bencilim biliyorum![]() ![]() Sen aldırma bana işte![]() ![]() ![]() Hep bir yol vardır derdin, hatırlıyor musun ![]() ![]() Ben, sana ve yollara inandım![]() ![]() Hadi dön yüreğine, bak, biriktirdiğin ne çok güzel insan var yaşamında![]() ![]() Bir merhaba ile ne güneşler açtırıyorsun sen![]() ![]() Zamansız bir dünyanın iki yolcusu olalım birlikte olmaz mı![]() ![]() Sana ve güneşine ihtiyacım var![]() ![]() Korkuyorum inan![]() ![]() Ölmekten![]() ![]() Sensiz ölmekten![]() ![]() Bana ihtiyacın olursa, buradayım derdin ya hani![]() ![]() Bir nefeslik mesafede hani![]() ![]() Nefesinin sıcaklığına, gecenin sessizliğinde, kocaman bir nefese ihtiyacım var işte![]() ![]() ![]() Yüzündeki her bir çizginin kıvrımlarını görüyorum şimdi ![]() ![]() Yıllarca yaşamak gerekmiyor, hissetmek için bazı duyguları![]() ![]() Üzüntüme dokunabiliyorsun![]() ![]() Görüyorum, hissedebiliyorum bunları işte![]() ![]() ![]() Seninle her birlikteliğimde bir parçamı bırakıp, sanki senden alıyorum yerine ![]() ![]() Biraz daha sen oluyorum böylece![]() ![]() Hücrelerimiz yer değiştiriyor bir bir![]() ![]() Sen de ister miydin şu an benimle olmayı![]() ![]() Seninle sevişip, kokunda uyumak için neler vermezdim şimdi inan![]() ![]() ![]() Birazcık olsun gelebilsen, bir ses göndersen bana ![]() ![]() Ve içine bir his doğsa ve kalkıp bir el sallasan gecenin karanlığına![]() ![]() Ne güzel olurdu bir tanem![]() ![]() Ne güzel olurdu bir bilsen![]() ![]() Özledim seni, kocaman özledim![]() ![]() Hadi tüm aşkını al, topla dudaklarında ve öp beni doyasıya![]() ![]() Saatlerce öpüşebilirim seninle![]() ![]() Evet kocaman![]() ![]() Kokuna, dokunuşlarına ihtiyacım var![]() ![]() Sevmelisin beni, içimde hissetmeliyim sıcaklığını![]() ![]() Yine yüz yıl oldu seni görmeyeli![]() ![]() ![]() Ve iki gündür bölgeyi ve yüreğimi kasıp kavuran yağmur var ![]() ![]() Düzensiz ve sık sık, elektrik ve su kesintisi![]() ![]() Rüzgâr![]() ![]() Evleri ve iş yerlerini basan yağmur sularının boşaltılmasındaki işbirliği![]() ![]() Bedenen çok yorulduk bir tanem![]() ![]() ![]() İki servis aracımızın kaza yapması, aşırı yağmurdan ![]() ![]() Herkes hafif yaralı![]() ![]() Ama yaşanılan korku![]() ![]() Ailelerin endişelerinin giderilmesi, yatıştırılması![]() ![]() Resmi formaliteler işte![]() ![]() ![]() Ve onca kalabalığın ve karmaşanın içersindeki yalnız ben, ağlayan çocuk yanım ![]() ![]() Çok, çok üzgünüm![]() ![]() İçim darmadağın![]() ![]() ![]() Yağmurumsun benim ![]() ![]() Her yağmur yağışında, damla damla düşen özlemin oluyor tanecikler![]() ![]() Korkuyorum sensizlikten, karanlıktan korkan küçük bir çocuk gibi işte![]() ![]() ![]() An'da birlikte olmak istedim seninle, takvim değişmeden ![]() ![]() Ama bu sefer evren de, sende duymadınız beni![]() ![]() Olsun![]() ![]() ![]() Biliyor musun, bu gün çok özel bir gün ![]() ![]() Benim için![]() ![]() İlk kez beni sevdiğini söylediğin tarih bu gün![]() ![]() Bir erkeğin bir kadını sevmesi gibi seviyorum seni demiştin![]() ![]() Yıldönümümüz kutlu olsun aşkım![]() ![]() Sevgimde ve bende kal olmaz mı hep![]() ![]() ![]() Teşekkür ederim, verdiğin, yaşattığın yağmur gibi aşk için ![]() ![]() Sevgi için![]() ![]() Hayatımın en güzel yılı için![]() ![]() Olağanüstüydü, harikaydı![]() ![]() Tıpkı senin gibi![]() ![]() ![]() Artık korkmuyorum inan ![]() ![]() Bak; bir veda bıraktım geride![]() ![]() Beni![]() ![]() Yani; seni işte![]() ![]() ![]() Seni seviyorum bir tanem ![]() ![]() Hoşça kal![]() ![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|