Hassa Çorbası Tarifi-Hassa Çorbası Yapılışı |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hassa Çorbası Tarifi-Hassa Çorbası YapılışıHassa Çorbası Nasıl Yapılır?-Hassa Çorbası Tarifi-Hassa Çorbası Yapılışı Malzemeler 1 kavanoz Taze Bamya 200 g Nohut Haşlama 4 havuç 3 kabak 4 orta boy patates 3 orta boy kereviz 100 g ıspanak 2 lt et suyu 300 g Mısır 2 orta boy soğan 100 g tereyağı Tuz karabiber Hazırlanışı Havuç kabak patates ıspanak ve kerevizleri temizleyip küçük parçalar şeklinde doğrayın Soğanları ince ince kıyın Tereyağını tencerede kısık ateşte eritin Soğanı da ekleyip soğanlar pembeleşinceye dek kavurun Dilimlediğiniz sebzeleri de ekleyip soteleyin Et suyunu ilave edip sebzeler yumuşayıncaya dek pişirin Tane mısır nohut ve taze fasulyeleri ekleyip bir taşım daha pişirin Tuz ve karabiberle tatlandırıp servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|