![]() |
Terbiyeli Düğün Çorbası Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Terbiyeli Düğün Çorbası Tarifi![]() Malzemeler 10 su bardağı et suyu 200 g kuzu eti ya da koyun kaburgasının sıkı eti 4 yemek kaşığı un 1 tatlı kaşığı tuz 2 yemek kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı kırmızıbiber Terbiye İçin Malzemeler 2 adet yumurta veya 4 adet yumurta sarısı 4 çorba kaşığı limon suyu Yarım su bardağı ılık çorba suyu TERBİYELİ DÜĞÜN ÇORBASI TARİFİ Et bir tencerede haşlanarak küçük parçalar halinde doğranır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|