|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çorbası, pazı, tarifişehriyeli, yapılışı, yoğurtlu, şehriyeli |
![]() |
Şehriyeli Yoğurtlu Pazı Çorbası Tarifi-Şehriyeli Yoğurtlu Pazı Çorbası Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehriyeli Yoğurtlu Pazı Çorbası Tarifi-Şehriyeli Yoğurtlu Pazı Çorbası YapılışıŞehriyeli Yoğurtlu Pazı Çorbası Tarifi-Şehriyeli Yoğurtlu Pazı Çorbası Yapılışı Malzemeler 5 su bardağı et suyu veya su 2 çorba kaşığı şehriye 1 su bardağı yoğurt Yarım çay bardağı un 1 adet yumurta 8-10 adet pazı yaprağı 1 çorba kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı toz kırmızıbiber 3 diş sarmısak Hazırlanışı Ön hazırlık olarak tencerede 2 su bardağı et suyu veya suyu kaynatıp 2 çorba kaşığı şehriyeyi haşlayın ![]() ![]() yarım çay bardağı unu ve yumurtayı çırpın ![]() ![]() ![]() veya suyu ilave edip iyice karıştırın ![]() ![]() koyun ![]() ![]() ![]() ![]() toz biberide ekleyin ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|