Kuzu Etli Patlıcan Söğürme Tarifi |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuzu Etli Patlıcan Söğürme TarifiKuzu Etli Patlıcan Söğürme Tarifi Kuzu Etli Patlıcan Söğürme Resimli Kuzu Etli Patlıcan Söğürme Tarifi Kuzu Etli Patlıcan Söğürme nasıl yapılır Kuzu Etli Patlıcan Söğürme yapılışı Kuzu etli patlıcan söğürme Hatay yemekleri Malzemeler 400 gr kuzu eti 1 adet kuru soğan 3 adet domates 150 gr tereyağı 1 kg patlıcan 1 yemek kaşığı pul biber 5 diş sarımsak Hazırlanışı Patlıcanlar yağda veya ızgarada bütün olarak pişirilir Sıcakken kabukları soyulur ve ince ince kıyılır Pul biber ilave edilir Bir tavada kıyılmış soğan ve sarımsak tereyağında kavrulur Kuzu eti ilave edilir ve suyunu çekene kadar 20 dakika pişirilir Domatesler de eklenir 10 dakika daha pişirilir Servis tabağına patlıcanlar konur üzerine etli karışım ilave edilir İstenilen şekilde süslenerek servis edilir |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|