![]() |
Kim Hızlı Koşar? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kim Hızlı Koşar?Iki rahibe varmis biri matematikçi biri mantikli ![]() ![]() - "Yaklasik 20 dakikadir bir adam bizi takip ediyor ve gittikçe yaklasiyor su anda aradaki mesafe 50 metre" der ![]() Bunun üzerine mantikli rahibe bunun tek mantikli açiklamasi olabilecegini ve adamin kendilerine tecavüz edecegini ve daha hizli yürümeleri gerektigini belirtir ![]() Rahibeler daha hizli yürümeye baslarlar ![]() - "Adam da hizlandi ve aradaki mesafeyi kapatiyor su anda 30 metre arkamizda ![]() ![]() ![]() ![]() Rahibeler kosmaya baslar ve 3 dakika sonra matematikçi rahibe - "O da kosuyor ve arayi kapatiyor su anda mesafe 10 metre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve matematikçi saga dogru kosmaya mantikli sola dogru kosmaya baslar ![]() Matematikçi 20 dakika sonra kiliseye ulasir ve telas içinde beklemeye baslar ![]() ![]() Matematikçi sorar ; - "Ne oldu ne yaptin ?" - "Adam beni takip etti artik mesafe üç-bes adima kadar azalmisti mantik olarak daha fazla kosmanin anlami yoktu ![]() ![]() ![]() - "Eeee ![]() ![]() ![]() - "Mantik olarak ben durdum adamda durdu ![]() - "Sonra ![]() ![]() ![]() - "Mantik olarak ben etegimi kaldirdim oda pantolonunu indirdi ![]() - "Peki daha sonra ![]() ![]() ![]() ![]() - "Daha sonra ne olacak etegini kaldirmis bir rahibe pantolonunu indirmis bir adamdan DAHA HIZLI KOSAR ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|