![]() |
Pofuduk Hamur Kızartması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pofuduk Hamur KızartmasıPofuduk hamur kızartması tarifi - Pofuduk hamur kızartması yapılışı ![]() İçindekiler 1 adet yumurta 2 yemek kaşığı yoğurt 2 su bardağı un 1 silme çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı tuz sıvı yağ Hazırlanışı Un ![]() ![]() Un havuzuna yumurta ve yoğurdu ilave edip ![]() ![]() Hamuru üç parçaya bölüp 0 ![]() ![]() ![]() Önceden kızdırılmış yağda kızartın ![]() Bu ölçülerle 30 adet hamur kızartması çıkıyor ![]() ![]() Mutlaka karbonat kullanılması gerekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Yağın sıcaklığının sabit kalmasına dikkat edilmeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru açıp kesmek zorunda değilsiniz ![]() ![]() Alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|