![]() |
Ha Ha Haapsuuuuuuu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ha Ha Haapsuuuuuuuhapşuaaa ![]() ![]() ![]() ![]() - abi elini ağzına kapatsana ![]() - ulan ordan kaç basınç fışkırıyo biliyo musun ![]() ![]() - çeneni de kapat ![]() ------------------------ - haaaapşu ![]() ![]() - yerhamiki allah ![]() - yehdini ve yehdini kümüllah ![]() - essalamü aleyküm ve rahmetullah ![]() ![]() - yallah şoför yallah ![]() -------------------------- -cok ya$a -var mı bildigin yontem? - ![]() ![]() ![]() -cok ya$amak icin diyom ![]() ![]() ![]() ![]() -$ey ![]() ![]() ![]() ![]() -neyse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------- -habuşieaa -çok yaşa -hepberaber ama farklı yerlerde ![]() ![]() ![]() ----------------------------- alerjik bi hastalıktan dolayı 68 ![]() -habuşieaa -e yeter be ![]() ![]() ![]() -aa sende gör o zaman ![]() ![]() ![]() ----------------------------- - haaapsuuu! - hep birlikte! -olmaz kaynaklar sınırlı!!! -?! ----------------------------- -hiipçiiii! -geber!! -?? ----------------------------- -hieapişuuu ![]() ![]() ![]() -pardon anlayamadım? ------------------------------ - haapşşuuuu - çok yaşa abi ![]() ![]() ![]() - karışma lan allahın işine ![]() ------------------------------ -heaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -ç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -hastır ya hapşıramadm -bosver ben de çok yaşa diyemedim ------------------------------ - hapşu ![]() ![]() ![]() - yerhamukellah (allah'ın rahmeti üzerine olsun) - yehdina ve yehdikumullah (allah bizi ve sizi hidayetinden ayırmasın) - amin ![]() ------------------------------ - hapşurzatssst ![]() - oha ![]() ![]() - afedersin ![]() ___________ |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|