![]() |
İyi Günler! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İyi Günler!Banka Müsteri Servisine Gelen Telefonlar - Temsilci : Esinizin cep telefonu numarasini alabilir miyim? - Müsteri : su anda hatirlayamadim ama valla sizin karsinizda kendimi mal gibi hissettim simdi ![]() --------------------------------------------------------------------- - Temsilci : Annenizin evlenmeden önceki soyadini ögrenebilir miyim? - Müsteri : Benim anamin bir ayagi çukurda ![]() - Temsilci : Medeni Durumunuz? - Müsteri : Erkegim!!! ---------------------------------------------------------------------- - Temsilci : Ekin Bey le görüsebilir miyim? - Müsteri : O bay degil bayan!!!!!! ve size teessüf ederim ![]() ---------------------------------------------------------------------- - Temsilci : E-mail adresiniz varsa alabilir miyim? - Müsteri : çokatesli@hotmail ![]() ---------------------------------------------------------------------- - Temsilci : E-mail adresiniz varsa alabilir miyim? - Müsteri : bradpit@mynet ![]() - Temsilci : Cep telefonu kullaniyor musunuz? - Müsteri : Nokia 3210 um var ama satacagim ![]() alicam ![]() - Temsilci : Hayirli olsun ![]() - Müsteri : Kontürlü? O daha iyi oluyor bilior musun? Vergi yok falan ![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------- - Temsilci : Mezun oldugunuz ilkokulunuzun adini alabilir miyim? - Müsteri : Nerden ögrendiniz ilkokul mezunu oldugumuzu? ---------------------------------------------------------------------- - Temsilci : Medeni durumunuz? - Müsteri : Bekarim - Temsilci : internet subesine kayitli misiniz? - Müsteri : Esim kullaniyor ![]() - Temsilci : Bekarim demistiniz! - Müsteri : Ben hergün kalbime imza atiyorum!!!! (imam nikahi ) ---------------------------------------------------------------------- - Temsilci : Cep telefonu kullaniyor musunuz? - Müsteri : Gazeteden kuponla almistim on gün sonra gelecek ![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------- - Temsilci : iyi günler Nasil yardimci olabilirim? - Müsteri : Benim dün son ödeme tarihiymis extre bugün geldi ![]() yatirirsam faiz islermi? - Temsilci : Evet geciktirdiginiz için faiz isler ![]() - Müsteri : Ne biçim bankasiniz diger bankalar böyle olunca faiz almiyorlar iptal ediyorlar ![]() - Temsilci : Su andaki uygulama böyle ![]() var mi? - Müsteri : Yok - Temsilci : iyi günler size - Müsteri : Size kötü günler ![]() ---------------------------------------------------------------------- - Temsilci : iyi günler Erdinç Beyle görüsebilir miyim? - Müsteri : Babam Tuvalette hemde yeni girdi 1 saat çikmaz simdi ---------------------------------------------------------------------- - Temsilci : Evli misiniz ? - Müsteri : Hayir müzmin bekarim ![]() evlenmeyecegim deme ![]() ![]() geçmeden bir an önce evlen ![]() ![]() nasihati !!! ---------------------------------------------------------------------- - Temsilci : iyi günler! inci Hanim la görüsebilir miyim? - Müsteri : Annem haciya gitti ![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------- - Temsilci : iyi günler Kadriye Hanim la görüsebilir miyim? - Müsteri : Yavrum Kadriye ablan banyoda ![]() Alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|