Meyveli Kaymaklı Ayva Tatlısı Tarifi - Meyveli Kaymaklı Ayva Tatlısı Yapılışı |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Meyveli Kaymaklı Ayva Tatlısı Tarifi - Meyveli Kaymaklı Ayva Tatlısı YapılışıMeyveli Kaymaklı Ayva Tatlısı Tarifi - Meyveli Kaymaklı Ayva Tatlısı Yapılışı - Meyveli Kaymaklı Ayva Tatlısı Nasıl Yapılır? Malzemeler : 4 adet ayva 3 elma 2 su btoz şeker karanfil kırmızı gıda boyası su Üzeri için: kaymak mandalina kivi hurma nar Hazırlanışı : Ayvaları ikiye bölerek çekirdek yatağını çıkarın Ayvaları iç kısımları alta gelecek şekilde geniş bir tencereye alarak üzerine suyu ve gıda boyasını ekleyip kapağı kapalı bir süre pişirin Ayvalar yumuşayınca ters çevirip içini rendelenmiş elma ile doldurun Toz şeker ve karanfili üzerine döküp kapağı kapalı kısık ateşte bir süre daha pişmeye bırakın Pişen ayva tatlısını servis tabağına alarak soğumaya bırakın Daha sonra üzerini mevsim meyveleri kaymak ve nar koyarak servis edin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|